Sprookjesconcert wordt sprookjesachtige show!

05 april 2011

Op 12 en 13 juni zullen vele kinderen zich prinsessen en prinsen voelen tijdens de Sprookjesconcerten in Evenementenhal Gorinchem, waarbij zoals altijd Van Hoorne Theaterproducties garant staat voor een unieke familiaire sfeer. Op 4 april gaven o.a. Geert Hoes, Sita, Maud en Roy van den Akker een klein voorproefje in de Evenementenhal in Gorinchem. Zonder magisch kasteel en uitbundige kostuums was dit al een groot feest. Het was duidelijk; zij hebben er zin in!

Al bij binnenkomst kom je terecht op een Sprookjesplein, waar van alles te zien en te doen zal zijn. Wat dacht je van een Sprookjesstormbaan of van een Sprookjesganzebord?. En krijg je daar dorst van, geen probleem, want bij de entree zijn de drankjes inbegrepen. Het Sprookjesplein is al een uur voor de voorstelling geopend.

Een magisch kasteel zal het decor gaan vormen voor de spannende zoektocht naar bekende sprookjesfiguren, waaronder Roodkapje, Hans & Grietje, De Gelaarsde Kat, Klein Duimpje en vele anderen. De cast bestaat maar liefst uit 40 personen, die heel veel swingende liedjes zullen laten horen, maar ook zeker zullen laten zien, want ook de kostuums zullen een prachtige bijdrage leveren aan dit sprookjesachtige spektakel. Na het concert is het nog niet afgelopen, want dan kun je jouw favoriete sprookjesfiguur in levende lijve ontmoeten tijdens een Meet & Greet op het Sprookjesplein. Praatjesmaker Jochem van Gelder zal in dit Sprookjesconcert ook te zien zijn, hij opent dit sprookjesfeest!

Boek nu snel een sprookjesstoel of een plaats op de tovertribune om het Sprookjesconcert zelf te beleven via See Tickets 0900-1353 of via www.seetickets.nl

(Geen ticketverkoop via Evenementenhal Gorinchem)

Door Patricia Koning
Foto's Wim Lanser

Bron: www.theaterparadijs.nl

sprookjesconcert_GO2.jpg Klik om te vergroten sprookjesconcert_GO3.jpg Klik om te vergroten sprookjesconcert_GO4.jpg Klik om te vergroten sprookjesconcert_GO1.jpg Klik om te vergroten

Nieuwsbrief Ontvang updates en speciaal door u geselecteerde onderwerpen in uw inbox! Aanmelden