VACATURE: Junior Beursorganisator

04 april 2011

Ben jij die commerciële duizendpoot die zonder aarzeling de telefoon pakt om klanten te benaderen? Iemand die stressbestendig, zelfstandig en representatief is; goed kan presteren, ook onder druk om je target te behalen? Solliciteer dan nu, want wij zijn wegens uitbreiding in Evenementenhal Gorinchem op zoek naar deze verkooptalenten met persoonlijkheid. Daarom bieden wij de volgende functie aan:

Junior Beursorganisator (M/V)

Wat wij bieden

Je begint als Junior-Beursorganisator en werkt zoveel mogelijk zelfstandig aan een (nog nader te bepalen) beurs. Je rapporteert rechtstreeks aan de directie, die jou vervolgens begeleidt tot de rol van zelfstandig Beursorganisator.

Doel van de functie: het acquireren van exposanten en organiseren van je beurs/-zen, naast het waarborgen van alle services die wij bieden aan de (potentiële) exposanten. Uiteindelijk ben je verantwoordelijk voor de commerciële resultaten van je beurs. Het accent binnen de functie ligt voornamelijk op (telefonische) acquisitie: je benadert (potentiële) exposanten voor een deelname aan onze beurzen. Daarnaast onderhoud je jouw bestaande relaties en bouwt zo een eigen netwerk op. Wij bieden een sfeervolle, collegiale en platte organisatiestructuur en een salaris conform Horeca CAO.

Wat wij vragen

Herken jij je in bovenstaande en ben je tussen de 25 en 40 jaar, heb je een echte winnaarsmentaliteit met commerciële instelling, minimaal 2 jaar commerciële ervaring, een afgeronde opleiding op minimaal MBO niveau, geen 9 tot 5 mentaliteit en ervaring met MS-Office? Stuur dan je sollicitatie met pasfoto en leg daarin uit waarom jij graag uitgenodigd wil worden.

Online Solliciteren - klik hier

 

Schriftelijke sollicitatie richten aan:
Evenementenhal Gorinchem BV
t.a.v. de heer Theo Schennink
P/a Energieweg 2
7772 TV Hardenberg


shutterstock_7460401.jpg Klik om te vergroten shutterstock_7455004.jpg Klik om te vergroten

Nieuwsbrief Ontvang updates en speciaal door u geselecteerde onderwerpen in uw inbox! Aanmelden