Vakbeurs Uiterlijke Verzorging Gorinchem bezocht door duizenden beautyprofessionals

24 januari 2018

Vakbeurs Uiterlijke Verzorging in Evenementenhal Gorinchem is op 20, 21 en 22 januari bezocht door ruim 6.400 beautyprofessionals. De zaterdag en zondag waren de drukst bezochte dagen, waarbij op de zaterdag meer zaken zijn gedaan dan vorig jaar en de zondag spande de kroon met ruim drieduizend bezoekers. Bezoekers waren erg te spreken over het aanbod aan exposanten en het uitgebreide (gratis) kennisprogramma. Exposanten waren op hun beurt tevreden over de bezoekerskwaliteit.

“We zijn weer vol inspiratie na een bezoek aan Vakbeurs Uiterlijke Verzorging”, liet Schoonheidssalon Mariëlle weten. “Het is een geweldige beurs. We hebben hier een hele dag rondgelopen, veel kennis opgedaan en leveranciers ontmoet”, zei Cornel Skin Correction. Een andere bezoeker was Nail Center Rheden: “Het is een warm welkom op deze beurs. We zijn in contact gekomen met collega beautyprofessionals en leveranciers, erg waardevol.”

Enthousiaste exposanten

Ook exposanten waren erg tevreden over het beursverloop in Gorinchem. “We hebben een goede beurs gehad. De bezoekerskwaliteit was goed en we hebben met veel geïnteresseerde bezoekers inhoudelijke gesprekken gevoerd”, zei Carl Hagen namens Miracle House. Dit enthousiasme werd gedeeld door Kathleen Kay van Kathleen Kay Cosmetics: “We zijn zeer tevreden over de bezoekersaantallen en -kwaliteit. We hebben op deze beurs echt professioneel publiek ontmoet dat hongerig is naar informatie. De beurs was daarnaast mooi opgezet, ruim en overzichtelijk.”

Veel belangstelling voor programma

Het uitgebreide programma voor iedere beautybranche werd goed bezocht. Hoogtepunten waren de workshops op het vernieuwde en sfeervol aangeklede Nagelplein. Ook de demonstraties op het Massageplein voor zowel schoonheidsspecialisten, pedicures, nagelstylistes en uiteraard masseurs waren populair. Schoonheidsspecialisten konden zich tijdens open trainingen laten informeren over onderwerpen als mobiele huidverbeteringsapparatuur, het kwaliteitskeurmerk HUIDspecialist en de customer journey. Bezoekers waren enthousiast en gaven aan veel kennis opgedaan te hebben.

 

Op het Pedicureplein, verzorgd door MSK, stonden het gehele weekend ervaren specialisten klaar om pedicures te informeren over uiteenlopende onderwerpen. Tot groot genoegen van veel pedicures, want de belangstelling was groot.

 

Vakbeurs Uiterlijke Verzorging Hardenberg

De eerstvolgende Vakbeurs Uiterlijke Verzorging vindt plaats op 26, 27 en 28 mei in Evenementenhal Hardenberg. Vakbeurs Uiterlijke Verzorging keert op 19, 20 en 21 januari 2019 weer terug naar Gorinchem. Meer informatie: www.vakbeursuiterlijkeverzorging.nl

Evenementenhal-beurs-200118-17.jpg Klik om te vergroten

Nieuwsbrief Ontvang updates en speciaal door u geselecteerde onderwerpen in uw inbox! Aanmelden