Eerste editie Auto Prof – AMT Live met maar liefst 20 kennissessies

19 januari 2018

Tijdens Auto Prof – AMT Live op 30 en 31 januari en 1 februari kunnen bezoekers kiezen uit maar liefst 20 kennissessies. Het is de eerste keer dat Auto Prof en AMT Live hun krachten bundelen en door deze samenwerking profiteren bezoekers van een vernieuwde beursvloer: Auto Prof staat al jaren garant voor een flinke beursvloer met honderden standhouders en AMT Live is sinds 2012 een zeer gewaardeerd kennisevent in de markt.

Bezoekers treffen in Gorinchem een Auto Prof-vakbeurs aan zoals veel bezoekers gewend zijn, maar toch ook een beetje anders. Centraal op de beursvloer van Auto Prof – AMT Live staan vier theaters. Elke beursdag kunnen bezoekers vanaf 15.30 uur kiezen uit verschillende kennissessies. Deze duren een half uur, waarin bezoekers op inspirerende en praktische wijze worden bijgepraat over diverse onderwerpen. In het AMT-theater zijn kennissessies met technische en ondernemersgerichte thema’s als: Haal meer uit TI-websites, Bandenklachten, hoe ga je hier mee om? en Hoe zet je social media in?

 

Primeur: APK-theater

Een primeur op Auto Prof – AMT Live is het APK-theater, één van de partnertheaters waar het thema APK centraal staat. Alle kennissessies in dit theater hebben te maken met het onderwerpen die in de APK spelen, van roetfilter tot TPMS. Verder profiteren bezoekers tijdens de komende editie van Auto Prof – AMT Live van nog meer beleving en interactie op de stands. “Er viel altijd al veel te beleven op Auto Prof, maar we doen er nog een schepje bovenop. Aan partners is gevraagd een demonstratie of wedstrijd te organiseren. Veel interactie op de beursvloer dus”, zegt organisator Vincent Bilanovic.

 

De andere kennistheaters hebben ook een omvangrijk programma, waarbij de kennissessies worden verzorgd door diverse partners van Auto Prof – AMT Live. Ook in deze theaters kunnen bezoekers zowel puur technische onderwerpen volgen als kennissessies voor de ondernemer. Dit zijn geen commerciële sessies, maar inhoudelijke kennissessies om de bezoeker bij te praten over uiteenlopende onderwerpen.

 

AMT Ontmoetingsplein en AMT-café

Nog meer interactie vinden bezoekers op het AMT Ontmoetingsplein, centraal tussen de kennistheaters. In het AMT-café kunnen bezoekers persoonlijk kennismaken en in gesprek gaan met de AMT-redactie. Hier kunnen bezoekers ook na een kennissessie in gesprek met de spreker om verder door te praten over het besproken onderwerp.

 

Content Marketing sessie

Op woensdagmiddag 31 januari organiseert AMT bovendien een Content Marketing sessie. Spreker Jeroen Rietvelt geeft een presentatie over dit onderwerp waarin ‘Deel je kennis, je klant is er naar op zoek’ centraal staat. Relaties van AMT kunnen zich gratis aanmelden. De presentatie begint om 12.15 uur en duurt 45 minuten. Aansluitend is er lunch en kan vervolgens Auto Prof – AMT Live bezocht worden.

 

Managementmiddag met Paul de Vries

Een dag later organiseert Automobiel Management samen met de organisatie van Auto Prof – AMT Live opnieuw een interessante managementmiddag: Online Automotive Sales en Marketing. Spreker is Paul de Vries, oprichter van Nieuweautokopen.nl (nu onderdeel van eBay). De managementmiddag begint om 13.15 uur met een lunch. Aansluitend is de presentatie van De Vries en daarna kan Auto Prof – AMT Live bezocht worden. Belangstellenden kunnen zich vooraf gratis aanmelden.

 

Beursdagen en openingstijden

De debuuteditie van Auto Prof – AMT Live is op 30 en 31 januari en 1 februari te bezoeken van 15.00 tot 22.00 uur in Evenementenhal Gorinchem. Toegang tot het vak- en kennisevent is gratis op basis van voorregistratie. Vooraf aanmelden voor een kennissessie is niet verplicht. Ook het parkeren is voor alle exposanten en bezoekers gratis. Het volledige programma tijdens Auto Prof – AMT Live met alle onderwerpen, sprekers en tijden is te vinden op www.autoprof-amtlive.nl

Persfoto_Auto_Prof_AMT_Live.jpg Klik om te vergroten

Nieuwsbrief Ontvang updates en speciaal door u geselecteerde onderwerpen in uw inbox! Aanmelden