Primeur Auto Prof – AMT Live met 4 kennistheaters, nieuwe exposanten en schadestraat

11 januari 2018

De eerste editie onder de nieuwe naam Auto Prof - AMT Live vindt plaats op 30 en 31 januari en 1 februari 2018 in Evenementenhal Gorinchem met als hoofdthema’s: Leren, Beleven en Ontmoeten. Het deelnemersveld groeit de laatste weken flink met veel bekende en nieuwe exposanten. In totaal nemen ruim 200 exposanten deel aan Auto Prof – AMT Live. Verder maakt de organisatie bekend dat er voor het tweede jaar een schadestraat met spuitcabine zal zijn. Door de samenwerking met AMT breidt het vak- en kennisevent ten opzichte van 2017 uit met een AMT kennisplein met 4 kennistheaters waarvan 1 met APK-thema en 1 AMT Theater.

Eén van de blikvangers op Auto Prof – AMT Live is PartsPoint Group. Ze zijn aanwezig met onder andere Tech360 (nieuw concept), AD Nederland, Carprof en Staadegaard. Een andere exposant die uitpakt is Fource, aanwezig via Automotive Academy. Fource gaat ook vier kennissessies per dag in het APK Theater geven. Group Auto Nederland is ook van de partij evenals een aantal nieuwe exposanten die nooit eerder deelnamen, zoals Lumileds (Philips Automotive), Duurzaam Repareren, Autosociaal, Interceil en TAC Academy. 

 

Terugkeer van exposanten

Bovendien keert een aantal exposanten terug in Gorinchem na een korte afwezigheid. Oskamp Amtech stond in 2017 wel in Hardenberg en neemt nu ook deel in Gorinchem. CBX Nederland is na één jaar afwezigheid weer aanwezig. Doyen Auto Nederland keert na een afwezigheid van vier jaar weer terug op de vloer. Ook ACtronics is terug van weggeweest.

 

Schadestraat: doorlopend demonstraties

Voor het tweede jaar is de schadestraat met spuitcabine één van de publiekstrekkers. De doorlopende demonstraties van lakgerelateerde bedrijven kunnen steevast rekenen op veel belangstelling.

 

Bekendmaking kennisprogramma

Auto Prof – AMT Live maakt binnen twee weken haar volledige kennisprogramma bekend. In totaal zijn er 4 kennistheaters waarvan 1 met APK-thema en 1 AMT Theater. “We mogen alvast een klein tipje van de sluier oplichten. Er zal aandacht zijn voor bandenklachten, compressorolie, lambda sensoren en we behandelen elektronicaproblemen uit de praktijk. Maar het definitieve programma wordt spoedig gepresenteerd”, laat Vincent Bilanovic namens Auto Prof – AMT Live weten.

 

Beursdagen en openingstijden

De debuuteditie van Auto Prof – AMT Live is op 30 en 31 januari en 1 februari te bezoeken van 15.00 tot 22.00 uur in Evenementenhal Gorinchem. Parkeren is voor alle exposanten en bezoekers gratis. Meer informatie is te vinden op de nieuwe website: www.autoprof-amtlive.nl

PersfotoAutoProf2017.jpg Klik om te vergroten

Nieuwsbrief Ontvang updates en speciaal door u geselecteerde onderwerpen in uw inbox! Aanmelden