Vakbeurs Uiterlijke Verzorging in Gorinchem wil stijgende lijn doortrekken

11 december 2017

De dertiende editie van Vakbeurs Uiterlijke Verzorging in Evenementenhal Gorinchem vindt plaats op 20, 21 en 22 januari 2018. De beursorganisatie wil de stijgende lijn van afgelopen jaar doortrekken: duizenden kwalitatieve bezoekers en een uitgebreid en gevarieerd exposantenaanbod. Voor iedere beautybranche is er een op maat gemaakt programma.

Vakbeurs Uiterlijke Verzorging in Gorinchem is voor beautyprofessionals het belangrijkste inkoopmoment voor het voorjaar. In de afgelopen periode is het aantal deelnemers fors gestegen, waardoor de beurs een compleet aanbod presenteert voor schoonheidsspecialisten, nagelstylisten, pedicures, visagisten & masseurs. Tijdens de vakbeurs krijgen bezoekers volop de mogelijkheid om scherp inkopen te doen, maar er is ook een uitgebreid programma waar professionals kennis en inspiratie kunnen opdoen.

 

Voor visagisten verzorgt Feel Good Visagie een vol programma op het Visagieplein met een wedstrijden en demo’s waar de bezoekers de trends en nieuwste technieken ontdekken. Ook op diverse stands worden demo’s verzorgd. Pedicures kunnen op hun beurt interessante lezingen bijwonen. Ook is er een Pedicureplein waar demonstraties worden gegeven door MSK. Voor masseurs presenteert de organisatie een uitgebreid programma op het Massageplein. Hier worden uiteenlopende demonstraties verzorgd door Magneet Massage en Kathleen Kay Cosmetics waarbij diverse technieken aan bod komen. Daarnaast verzorgt Bellabaci op de stand demonstraties van cuppingmassages.

 

Voor schoonheidsspecialisten zijn er interessante trainingen door onder meer SlowBeauty en Safety4you en verschillende demonstraties op het gebied van huidverzorging en -verbetering. Schoonheidsspecialisten, maar ook nagelstylisten, kunnen daarnaast kennis en inspiratie opdoen op het Massageplein, waarmee ze hun salonactiviteiten kunnen uitbreiden. Het programma voor nagelstylisten bestaat uit workshops en demonstraties van onder meer Urban Nails en Korneliya Nail Art Design over de laatste trends en technieken.  Daarnaast is Vakbeurs Uiterlijke Verzorging Gorinchem ook dit jaar weer het decor van het NK Nail Art en de Benelux Kampioenschap Tipbox.

 

Het programma voor iedere beautybranche is te vinden op www.vakbeursuiterlijkeverzorging.nl. Vakbeurs Uiterlijke Verzorging is op 20, 21 en 22 januari 2018 te bezoeken in Evenementenhal Gorinchem. Elke beursdag zijn de deuren geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Beautyprofessionals kunnen hun e-ticket(s) aanvragen via www.evenementenhal.nl/uv-go.   

Logo_Viv2015_Website2.jpg Klik om te vergroten

Nieuwsbrief Ontvang updates en speciaal door u geselecteerde onderwerpen in uw inbox! Aanmelden