S.G.A. Vakdagen in Gorinchem bezocht door ruim 7.200 bezoekers

14 november 2017

Schilder, Glas & Afbouw Vakdagen (S.G.A. Vakdagen) werd op 7, 8 en 9 november bezocht door 7.280 professionals. Zij kwamen in contact met 180 exposanten. Dit jaar had de beurs een primeur met het Afbouwplein waar de leveranciers van AfbouwUniQ de handen in één sloegen om samen boeiende en innovatieve producten te presenteren voor de afbouwbranche.

De exposanten van S.G.A. Vakdagen in Gorinchem lieten weten positief terug te kijken op de drie daagse vakbeurs. Met name de kwaliteit van de bezoeker was erg hoog en zorgde ervoor dat de deelnemers goede gesprekken hebben gevoerd en veel nieuwe leads konden genereren. Volgens organisator Sanne Kanter gaven exposanten aan dat de bezoekerskwaliteit ten opzichte van vorige edities was toegenomen. “Ook hebben we positieve reacties ontvangen op de samenwerkingsverbanden met onder andere Copagro, AfbouwUniQ en het Glasplein. We kijken nu al uit om de plannen te smeden voor de volgende editie.”

 

Kanter: “Het enthousiasme onder deelnemers was zo groot dat in totaal 45 exposanten zich direct hebben ingeschreven voor 2018. Dat is meer dan 25 procent en daar zijn wij erg tevreden mee. Ook veel grote A-merken hebben zich nu al verbonden aan de 2018-editie. Daarmee is een stevige basis gelegd voor volgend jaar.”

 

Een nieuw initiatief op S.G.A. Vakdagen in Gorinchem was het Afbouwplein. De leveranciers van AfbouwUniQ presenteerden op dit plein boeiende en innovatieve producten met betrekking tot afbouw. Bekende namen als Strikolith, Gyproc, Kerakoll, Alvernis, Stoopen & Meeûs, Ripstaal, Schönox, Knauf en Brander waren op dit plein vertegenwoordigd. Deze samenwerking had als doel om een ontmoetingsplek  te creëren voor de afbouwbranche dit is positief ontvangen.

 

S.G.A. Vakdagen wordt in 2018 georganiseerd op 6, 7 en 8 november in Evenementenhal Gorinchem. Meer informatie: www.sgavakdagen.nl

Logo_website_2.jpg Klik om te vergroten

Nieuwsbrief Ontvang updates en speciaal door u geselecteerde onderwerpen in uw inbox! Aanmelden