Sprookjesconcert

14 januari 2011

Al je sprookjesvrienden komen samen!

In het Pinksterweekend van 2011 brengt Van Hoorne Theaterproducties een magisch sprookjeskasteel tot leven in de Evenementenhal Gorinchem. De bekendste sprookjes komen voorbij in een spetterend concert voor de hele familie. Ga mee op deze spannende zoektocht naar de verdwenen sprookjes en ontmoet je favoriete sprookjesfiguren, waaronder Roodkapje, Hans & Grietje, De Gelaarsde Kat, Klein Duimpje en vele anderen.
Het belooft een spektakel te worden met prachtige decors, uitbundige kostuums en natuurlijk heel veel swingende liedjes. Na het concert kun je jouw favoriete sprookjesfiguur in levende lijven ontmoeten tijdens een Meet & Greet op het Sprookjesplein. Boek nu snel een sprookjesstoel of een plaats op de tovertribune om het Sprookjesconcert zelf te beleven.

Oude en nieuwe sprookjes komen tot leven

Oude bekenden als Roodkapje, Tina en Gerrit de Wolf, Hans en Grietje en Snoepheks Caramella zullen langskomen tijdens het concert. Maar ook nieuwe vrienden als Kleinduimpje en De Gelaarsde Kat maken er een spannende en spetterende show van.

Swing mee met de vrolijke nummers uit de succesvolle musicals Roodkapje, Hans & Grietje en De Gelaarsde Kat, maar geniet ook van heel veel verrassende nieuwe muziek. Samen met het meeslepende verhaal, de vele humor, topartiesten, een prachtig showballet en een geweldig publiek wordt dit een ervaring om nooit te vergeten.

Topartiesten

Vele bekende artiesten zullen te zien zijn tijdens het Sprookjesconcert. Zo zal Maud, bekend van onder andere Idols, haar opwachting maken op het podium. Zij vertolkte met succes de rol van Roodkapje in Roodkapje de Musical en is nu te zien als De Gelaarsde Kat in De Gelaarsde Kat De Musical. Hierin speelt zij samen met acteur Geert Hoes, Bekend van ondermeer GTST, Costa en vele andere bezigheden op tv en in het theater. Ook Geert zal te zien zijn tijdens het sprookjesconcert in de rol van Klein Duimpje, waarvan de musical in 2011 te zien zal zijn.

Naast Geert zal ook Sita stralen in de rol van Prinses in deze nieuwe familiemusical. Zij werd bekend met de band K-otic en is het gezicht van Disney Channel. Deze drie topartiesten en vele anderen zullen er voor zorgen dat er een spetterende show neergezet wordt voor de hele familie.

Algmene informatie

Zondag 12 juni:
11:00 en 16:00

Maandag 13 juni
11:00 en 15:30(uitverkocht)

Ticketverkoop

Kaarten voor het Sprookjesconcert zijn te verkrijgen via:
Telegraaftickets.nl of bel 0900 – 1353 (€ 0,45 pm) See

(Geen ticketverkoop via Evenementenhal Gorinchem)

Alle drankjes voor en na de voorstelling zijn gratis!

1e rang: € 29,50
2e rang: € 27,50
3e rang: € 22,50

www.sprookjesconcert.nl

SprookjesConcert_nieuw.jpg Klik om te vergroten

Nieuwsbrief Ontvang updates en speciaal door u geselecteerde onderwerpen in uw inbox! Aanmelden