Datum bekend voor extra editie Familiedagen Gorinchem 2017

26 juli 2017

De datum en openingstijden van de extra editie van Familiedagen Gorinchem zijn bekend: dinsdag 17, woensdag 18 en donderdag 19 oktober 2017. Eerder maakte de organisatie al bekend dat er een extra editie zou komen van Familiedagen in de herfstvakantie na het wegvallen van de gezinsbeurs Wegwijs. Nu de datum definitief is, kan de organisatie bouwen aan een aantrekkelijke beursvloer. “Dat gaat zeer voorspoedig. We hebben al meer dan 30 inschrijvingen binnen en 40 stands in optie”, zeggen organisator Arjan Klein en Manita Philipsen. 

Zomervakantie vieren? Dat zit er even niet in voor de organisatie van Familiedagen Gorinchem. Door de actualiteit wordt deze periode optimaal benut om te bouwen aan beursvloer. De organisatie beoogt in de herfstvakantie een beursvloer te presenteren die bezoekers gewend zijn op Familiedagen. “Nadat we bekend maakten dat er een extra editie zou komen van Familiedagen staat de telefoon rood gloeiend. Niet alleen van ondernemers die zich willen inschrijven, maar ook van mensen die zich spontaan aanbieden om te helpen. Dat is toch fantastisch”, zegt Arjan Klein.

 

Familiedagen: wees jezelf

Volgens de organisatie was er na het wegvallen van gezinsbeurs Wegwijs vraag naar een vervangend evenement. “Onze doelgroep waardeert een dagje weg in de herfstvakantie enorm. Met name de ongedwongen en vriendelijke sfeer die Familiedagen kenmerkt, wordt op prijs gesteld. Het is dan ook ons doel om een omgeving te creëren waar iedereen zichzelf kan en durft te zijn. Dat maakt Familiedagen zo bijzonder en waardevol”, zegt Philipsen.

 

Vertrouwd concept ongewijzigd

Aan het vertrouwde concept van Familiedagen wordt niet gesleuteld. Het aanbod op de beursvloer zal bestaan uit demonstraties, inspirerende workshops, musici, mode, alles voor huis en tuin en sfeervolle modeshows. Bij de entreeprijs zijn parkeren, eten en drinken inbegrepen. Naast losse entreekaarten is er een speciale Familiekaart samengesteld voor gezinnen, om voor een aantrekkelijke all-in prijs het event te bezoeken. Meer informatie: www.familiedagen.nu.

 

Datum en openingstijden

De openingstijden van de extra editie van Familiedagen Gorinchem zijn ook bekend gemaakt: dinsdag 17 en woensdag 18 oktober van 13.00 tot 21.00 uur en op donderdag 19 oktober van 10.00 tot 18.00 uur. Voor meer informatie kunnen belangstellenden contact opnemen met medeorganisator Manita Philipsen (tel.: 0183-680673, e-mail: manitaphilipsen@evenementenhal.nl). 

Familiedagen_logo.PNG Klik om te vergroten

Nieuwsbrief Ontvang updates en speciaal door u geselecteerde onderwerpen in uw inbox! Aanmelden