Evenementenhal 2011 weer veel activiteiten in petto.

03 januari 2011

Evenementenhal Gorinchem trapt het beursjaar 2011 af met TrendZ in de tweede week van januari. TrendZ Gorinchem is hét trefpunt waar alle nieuwste trends op het uitgebreide gebied van decoratie en home & living, kitchen & dinner, toys, gifts, art & fun, souvenirs, kerstpakketten & relatiegeschenken, sieraden en accessoires en andere branchegerelateerde artikelen ten toon worden gesteld. Een trendy start van 2011 dus in Evenementenhal Gorinchem.

In de derde week van januari staat Technische Industriële Vakbeurs op de agenda. Met ruim 200 exposanten biedt TIV Gorinchem 2011 weer een veelheid aan bedrijven die zich richten op de toelevering in de technische industriële branche.

In allerlei branches vinden ook dit jaar vakbeurzen en consumentenbeurzen plaats. Klik hier voor de volledige beursagenda van 2011.

Daarnaast hebben we weer leuke concerten op de agenda staan in 2011; met 'De Dijk in concert', de achtste editie van 'Pump Up the 90 's' en 'Tribute to the Cats Band & Mon Amour' in kerstsfeer. Tickets voor deze concerten zijn via deze website online te bestellen (iDEAL). Deze concerten vinden plaats op de locatie in Hardenberg!

Dit is óns moment om te investeren in uw toekomst. Zodat ons evenement vooral úw moment wordt! Dus wilt u dit jaar een congres, evenement, vergadering en/of partij organiseren, informeer dan voor alle mogelijkheden bij Meetings & Events.

Evenementenhal heeft in 2011 weer voldoende activiteiten in petto en wij hopen er samen met u een goed jaar van te maken!

Graag tot ziens.

Team Evenementenhal

Ons evenement.

Uw moment.

Evenementenhal-binnenplaatsvanbovenaf.jpg Klik om te vergroten

Nieuwsbrief Ontvang updates en speciaal door u geselecteerde onderwerpen in uw inbox! Aanmelden