NK Woningstofferen komt opnieuw naar Gorinchem, inschrijving geopend

28 juni 2017

Na de zomer wordt het Nationaal Kampioenschap Woningstofferen georganiseerd in Gorinchem. Deze wedstrijd maakt onderdeel uit van Interieur Collectie Dagen (voorheen Vakdagen Parket & Woninginrichter). De inschrijving voor het NK Woningstofferen (17, 18 en 19 september) is onlangs geopend. De organisatie is in handen van HMC, een MBO-vakschool voor opleidingen, hout, meubel en interieur met locaties in Amsterdam en Rotterdam.

Professionals op het gebied van woningstofferen worden uitgenodigd om deel te nemen aan dit NK. Tijdens het kampioenschap worden drie opdrachten verstrekt die door iedere deelnemer uitgevoerd moet worden op een paneel van 180 cm x 180 cm. De opdrachten bestaan uit een decoratief ontwerp met behulp van een strokenvinyl (Hongaarse punt), een decoratief ontwerp met Marmoleum en een ontwerp met een schoonloopmat overlopend naar Marmoleum.

 

Prijzen

Er zijn drie trofeeën te winnen: het gouden, zilveren en bronzen Delphin mes. De nationaal kampioen wint ook een gevulde gereedschapstas. Iedere deelnemer van het NK Woningstofferen ontvangt een certificaat. De onafhankelijke vakjury bestaat uit Michael Verberne van Forbo Flooring en Rob Mes (woningstoffeerder). De prijsuitreiking is op dinsdag 19 september om 17.15 uur op de wedstrijdvloer.

 

Inschrijven NK Woningstofferen

Iedere woning- en/of projectstoffeerder kan meedoen aan het NK Woningstofferen. Belangstellenden kunnen voor meer informatie of interesse in deelname contact opnemen met Peter van der Arend van HMC: p.vanderarend@hmcollege.nl.

 

Interieur Collectie Dagen 2017

De eerste editie onder de nieuwe naam ‘Interieur Collectie Dagen’ vindt plaats op zondag 17, maandag 18 en dinsdag 19 september 2017 in Evenementenhal Gorinchem. Dat betekent dat de beurs voor het eerst een zondagopenstelling kent. Dit besluit is genomen naar aanleiding van gesprekken met exposanten, bezoekers en trendwatchers. Met de zondagopenstelling komt de organisatie onder andere kleinschalige familiebedrijven tegemoet die alleen op zondag de mogelijkheid hebben een beurs te bezoeken. Meer info: www.interieurcollectiedagen.nl.  

Logo_Incoda.png Klik om te vergroten

Nieuwsbrief Ontvang updates en speciaal door u geselecteerde onderwerpen in uw inbox! Aanmelden