Evenementenhal wenst u prettige feestdagen!

19 december 2011

Evenementenhal Gorinchem trapt het beursjaar 2012 af met TrendZ in de tweede week van januari. TrendZ Gorinchem is hét trefpunt waar alle nieuwste trends op het uitgebreide gebied van decoratie en home & living, kitchen & dinner, toys, gifts, art & fun, souvenirs, kerstpakketten & relatiegeschenken, sieraden en accessoires en andere branchegerelateerde artikelen ten toon worden gesteld. Een trendy start van 2012 dus in Evenementenhal Gorinchem.

In de derde week van januari staat Technische Industriële Vakbeurs op de agenda. Met ruim 200 exposanten biedt TIV Gorinchem 2012 weer een veelheid aan bedrijven die zich richten op de toelevering in de technische industriële branche.

In het nieuwe jaar staan er weer veel vak- en consumentenbeurzen in allerlei branches op de planning. Klik hier voor de volledige beursagenda van 2012.

Daarnaast hebben we weer leuke concerten in de planning voor 2012. Hierover binnenkort meer informatie.

Dit is óns moment om te investeren in uw toekomst. Zodat ons evenement vooral úw moment wordt! Dus wilt u in 2012 een congres, evenement, vergadering en/of partij organiseren, informeer dan voor alle mogelijkheden bij onze afdeling 'Meetings & Events'.

Evenementenhal heeft in 2012 weer voldoende activiteiten in petto en wij hopen er samen met u een goed jaar van te maken! Maar nu staan eerst de feestdagen weer voor de deur en het nieuwe jaar is in zicht. Iedereen een goed, gezond, gelukkig en succesvol nieuwjaar toegewenst! Wij begroeten u graag weer volgend jaar in één van onze locaties in Hardenberg, Gorinchem en/of Venray!

Graag tot ziens.

Team Evenementenhal

Ons evenement.

Uw moment.

 

Merry_Christmas.jpg Klik om te vergroten Happy_New_Year_-_clock.jpg Klik om te vergroten Happy_New_Year_-_glass.jpg Klik om te vergroten

Nieuwsbrief Ontvang updates en speciaal door u geselecteerde onderwerpen in uw inbox! Aanmelden