LEGOfestijn ‘BOUWBLOKJES’ in Gorinchem verhuist naar grotere hal om door te groeien

16 mei 2017

Het LEGOfestijn ‘BOUWBLOKJES’ keert over twee weken (zaterdag 27 en zondag 28 mei) terug naar Gorinchem. Het event vindt net als vorig jaar plaats in Evenementenhal Gorinchem. De beurs- en eventlocatie aan de A15 zet een deel van haar grootste hal in voor ‘BOUWBLOKJES’ “Vorig jaar gebruikten we de bovenverdieping. Dit jaar vindt het event op de begane grond plaats, deze hal biedt meer ruimte om door te groeien. Nieuw dit jaar is onder meer een gedeelte met spelcomputers waar LEGO Worlds gespeeld kan worden”, zegt Mariëlle Spijker van Evenementenhal Gorinchem.

Na het debuut in 2016 met meer dan 4.000 bezoekers, pakt de organisatie voor de tweede editie van ‘BOUWBLOKJES’ nog groter uit. Het aanbod op 27 en 28 mei (Hemelvaartsweekend) bestaat onder meer uit een markt waar ontelbare LEGO steentjes te koop zijn. Ideaal voor de liefhebbers van LEGO die al tijden op zoek zijn naar dat ene steentje om zijn/haar set compleet te maken. De markt met LEGO steentjes is gevarieerd waardoor het interessant is voor iedereen, ook voor de beginnende fan.

 

Daarnaast zijn er demonstraties bij te wonen en zijn de meest fascinerende creaties te zien op het gebied van LEGO. Jong en oud kunnen ook zelf aan de slag in de bouwhoeken met LEGO stenen. Ook zijn er springkussens, een racebaan, een indoordoolhof en een bioscoop. Nieuw in Gorinchem is het gedeelte met spelcomputers waar LEGO Worlds gespeeld kan worden. In dit spel van digitale legostenen kunnen spelers samen de mogelijkheden van LEGO verkennen, ontdekken en creëren.

 

Openingstijden ‘BOUWBLOKJES’ 2017

‘BOUWBLOKJES’ is op zaterdag 27 en zondag 28 mei te bezoeken van 10.00 tot 17.00 uur. De entreeprijs voor bezoekers is 4 euro, kinderen tot en met 2 jaar hebben gratis toegang. Tickets zijn verkrijgbaar aan de kassa. Parkeren bij Evenementenhal Gorinchem is gratis. Meer info: www.evenementenhal.nl/bouwblokjes

13268164_1079783882081962_2457211239423173963_o.jpg Klik om te vergroten

Nieuwsbrief Ontvang updates en speciaal door u geselecteerde onderwerpen in uw inbox! Aanmelden