Grafische Vakbeurs en Vakbeurs Sign staan op punt van beginnen

03 maart 2017

Over minder dan twee weken opent Evenementenhal Gorinchem haar deuren voor Grafische Vakbeurs en Vakbeurs Sign. Deze tweejaarlijkse beurscombinatie vormt in Nederland het enige moment dat de gehele grafische en signindustrie bij elkaar komt. Voor deze editie (14, 15 en 16 maart) is flink geïnvesteerd in kwaliteit: een adviescommissie met experts is nauw betrokken bij de beurs, het kennisprogramma is uitgebreid en er is meer aandacht voor interactie en innovatie door de introductie van een Must-See route.

In samenwerking met Print Pakt biedt de beursorganisatie een kwalitatief kennisprogramma aan waarbij de nieuwste ontwikkelingen in de branche aan bod komen. Prominente namen uit de grafische en sign industrie verlenen hun medewerking aan dit kennisprogramma, zoals VIGC, GLU, VKGO, Papier & Karton en OCI. Thema’s die door hen worden behandeld zijn onder meer ‘online print als extra verkoopkanaal’, ‘social media, een verdienmodel?’, ‘designing backwards’, ‘printing beyond paper’ en ‘krachtig trio: print, website en digitale publicaties’. De kennissessies zijn gratis bij te wonen.

Must-See route met innovaties

Bezoekers van Grafische Vakbeurs en Vakbeurs Sign komen tientallen innovaties tegen op de Must-See route, waaronder lockers, een car-lift voor wrapping, de nieuwste print- en 3D-technologieën zoals de 3D Sublimatie Oven. “Vanuit de markt is de vraag naar een vakbeurs waar innovaties en demonstraties de creativiteit van de markt tot de verbeelding laten spreken. Daar spelen wij perfect op in“, zegt Debbie de Bruijn namens Evenementenhal.

Plein met carwrapping

Midden op het netwerkplein worden in samenwerking met wrapjeauto.nl en JABE reclame carwrap workshops georganiseerd. Hier kunnen bezoekers zich laten informeren over de mogelijkheden van carwrappen en krijgen zij de mogelijkheid om het zelf te proberen. Deze organisatie wordt mede mogelijk gemaakt door de sponsoren Spandex, Vink Kunststoffen, Cannabis en ISCA Nederland.

De Kalenderwedstrijd: Gorinchem publieksprijs

De Kalenderwedstrijd voor wandkalenders, bureaukalenders en agenda’s is een begrip in grafisch Nederland en België. Dit jaar vindt de 35ste editie van dit unieke evenement plaats. Uit het totaalaanbod van inzendingen voor de Kalenderwedstrijd 2017 is een expositie van 24 wand- en bureaukalenders plus agenda’s samengesteld die op stand E.101 tijdens de beurs worden tentoongesteld. Beursbezoekers mogen hun stem uitbrengen op hun favoriete kalender of agenda voor de ‘Gorinchem publieksprijs’.

Gratis entree na registratie

Belangstellenden die Grafische Vakbeurs en Vakbeurs Sign willen bezoeken, kunnen hun gratis e-ticket(s) registreren via www.evenementenhal.nl/grafischsign-go. Het driedaagse evenement vindt plaats op 14, 15 en 16 maart 2017 in Evenementenhal Gorinchem. Beide beurzen zijn op deze dagen geopend van 13.00 tot 21.00 uur. Meer informatie: www.evenementenhal.nl/grafisch of www.evenementenhal.nl/sign

Grafisch_Sign_Logo_Website.jpg Klik om te vergroten

Nieuwsbrief Ontvang updates en speciaal door u geselecteerde onderwerpen in uw inbox! Aanmelden