Positieve reacties op opening van de nieuwe Evenementenhal in Venray!

09 december 2010

Vanaf 7 december 2010 zijn de deuren opengegaan van onze nieuwe locatie in Venray. Tuinbouw Relatiedagen heeft daarin de eer om af te trappen. De vele positieve reacties die al voorafgaand ten gehore zijn gekomen zijn natuurlijk hartverwarmend en de verwachtingen die gemaakt zijn willen wij dan ook graag waarmaken in het Limburgse land! Met deze nieuwe Evenementenhal willen wij een landelijke dekking creëren. Nu dus in Hardenberg, Gorinchem én Venray actief met allerlei activiteiten. Van beurzen, evenementen, congressen, concerten, vergaderarrangementen, feesten tot aan partijen; Alles is mogelijk in onze locaties.

Naast Evenementenhal Hardenberg en Gorinchem heeft Evenementenhal dus haar derde locatie in Venray geopend. Het pand waar voorheen discotheek 'The Zenith' was gevestigd zal worden uitgebreid met een beurshal en het naastgelegen pand wordt samengevoegd aan het gebouw. Hierdoor ontstaat er op Industrieterrein Hulst uiteindelijk een beursgebouw van bijna 30.000 m2. De aankomende tijd zal er veel tijd en aandacht besteed worden aan de verbouwing, inrichting en uitstraling van deze nieuwe evenementenlocatie.

Met de organisatie van ruim 80 beurzen per jaar in Hardenberg en Gorinchem heeft Evenementenhal haar sporen verdiend in de wereld van evenementen en beurzen. Evenementenhal is daarom ook zeer blij met de komst van een derde evenementenlocatie. Het gehele team kijkt uit om ook de regio Zuid-Oost Nederland, Duitsland en België persoonlijk en gastvrij te ontvangen.

Vooruitlopend op deze opening wordt, op de beurslocatie aan de Wattstraat 2 (De Blakt), de Familiebeurs georganiseerd. Op 2, 3 en 4 september 2011 van 10:00 tot 17:00 uur staan de deuren open voor jong en oud. Aansluitend organiseren wij voor de zakelijke markt de Ondernemers Vakbeurs op 13, 14 en 15 september 2011.

Wij willen u graag welkom heten in Evenementenhal Venray!

 

Team Evenementenhal