Uitgebreid aanbod voor schoonheidsspecialisten op Vakbeurs Uiterlijke Verzorging Gorinchem

13 december 2016

Tijdens de aanstaande editie van Vakbeurs Uiterlijke Verzorging op 28, 29 en 30 januari 2017 in Evenementenhal Gorinchem presenteert de organisatie een omvangrijk aanbod voor schoonheidsspecialistes. Daarmee moet de beurs een volgende kwaliteitsimpuls krijgen. “We willen de stijgende lijn van 2016 doortrekken”, zegt Giny Hurink namens Evenementenhal.

De laatste editie van Vakbeurs Uiterlijke Verzorging Gorinchem telde ruim 1.000 bezoekers meer dan het jaar ervoor. Ook het exposantenaantal nam toe. Hurink: “De verklaring voor deze groei is ons beursconcept, waarbij elke beautybranche volop aandacht krijgt. Dat resulteerde in een gevarieerder exposantenaanbod.”

 

Een speerpunt voor de aankomende editie is het doorzetten van de groei van bedrijven gericht op huidverzorging en schoonheid gerelateerde producten op de beursvloer. “We hebben in 2016 de eerste stappen gemaakt. De komende editie presenteren we een uitgebreider en gevarieerder aanbod. Zo willen we ons nog meer profileren als de (beauty) inkoopbeurs voor Midden- en West-Nederland”, legt Hurink verder uit.

 

Vakbeurs Uiterlijke Verzorging Gorinchem breidt daarnaast uit met een programma voor elke beautybranche: masseurs, schoonheidsspecialisten, visagisten, pedicures en nagelstylisten. Dit programma moet zorgen voor inspiratie en kennis. “Al deze ontwikkelingen hebben één doel: de kwaliteit van de beurs voor zowel exposant als bezoekers blijven ontwikkelen zonder daarbij onze onderscheidende kenmerken uit het oog te verliezen, namelijk laagdrempeligheid, professionaliteit en gastvrijheid”, aldus Hurink.

 

Belangstellenden die nog willen deelnemen als exposant kunnen voor meer informatie terecht op www.evenementenhal.nl/uv-gorinchem. Entreekaarten zijn aan te vragen op www.evenementenhal.nl/uv-gorinchem17.

Logo_Viv2015_Website2.jpg Klik om te vergroten

Nieuwsbrief Ontvang updates en speciaal door u geselecteerde onderwerpen in uw inbox! Aanmelden