HortiContact lanceert Startup Paviljoen voor jonge Nederlandse tuinbouwbedrijven

08 december 2016

Nederlands grootste ontmoetingsbeurs voor de glastuinbouw introduceert een nieuw Startup Paviljoen. De spelregels voor deelname aan het Startup Paviljoen: een deelnemend bedrijf bestaat nog niet langer dan maximaal drie jaar en is actief in de tuinbouwsector. Het Startup Paviljoen bestaat uit maximaal 14 deelnemers.

Evenementenhal wil blijven investeren in jonge, vooruitstrevende bedrijven die zich profileren in de wereld van de Nederlandse tuinbouwsector. Speciaal voor deze doelgroep zet de beursorganisatie nu het Startup Paviljoen op. Belangstellenden kunnen tegen een scherp tarief deelnemen aan dit plein. Hiervoor krijgen ze onder andere een informatiestand, inclusief standopbouw en een praattafel. Meer informatie: www.horticontact.com.

 

Verwachting: 18.000 m2 beursoppervlak

De komende editie van HortiContact (14, 15 en 16 februari 2017) in Evenementenhal Gorinchem wordt ruimer dan de afgelopen editie. Op de begane grond wordt het bruto beursoppervlak uitgebreid met 1.000 vierkante meter. Het aantal standhouders groeit ook. Er zijn op dit moment nog 17 plekken te verkopen. Blijkt nu dat deze plekken snel verkocht worden, dan kan de beurs op de eerste verdieping uitbreiden. De beursorganisatie verwacht uit te komen op een beursoppervlak van 18.000 m2 en daarvan is 10.000 m2 stands.

 

Toenemende internationale interesse

“We zitten nu al op het aantal exposanten van afgelopen editie. Dat was toen 450”, zegt adviseur Ramon Schlepers van Evenementenhal. Momenteel hebben zich al 29 buitenlandse bedrijven uit 11 verschillende landen aangemeld als exposant. Tien daarvan kiezen HortiContact voor het eerst uit. Onder de nieuwe standhouders zitten bedrijven uit Engeland, Denemarken, Rusland, China en Italië.

 

HortiContact is met gemiddeld ruim 450 tot 500 deelnemers de grootste en best gewaardeerde ontmoetingsbeurs voor de glastuinbouw in Nederland. De vakbeurs vindt plaats op dinsdag 14 tot en met 16 februari 2017. Meer informatie: www.horticontact.com

HortiContact_-_wm.png Klik om te vergroten

Nieuwsbrief Ontvang updates en speciaal door u geselecteerde onderwerpen in uw inbox! Aanmelden