Crea Weekend Voorjaar wil uitbreiden met Ibiza-straat

01 december 2016

Evenementenhal wil de aanstaande edities van Crea Weekend Voorjaar in Gorinchem, Hardenberg en Venray uitbreiden met een Ibiza-straat om ook meer jonger publiek aan te spreken. Om deze Ibiza-straat te realiseren, is de organisatie op zoek naar exposanten die hieraan willen deelnemen.

Het idee voor een Ibiza-straat ontstond tijdens de laatste editie van Crea Weekend Najaar in Venray. De beurs was toen uitgebreid met een workshopsstaat. Uit reacties van bezoekers bleek dat met name jonge bezoekers deze toevoeging aan het concept erg konden waarderen. Evenementenhal wil gehoor geven aan deze geluiden door een Ibiza-straat toe te voegen aan de beursvloer.

 

Het streven is om voor elke editie een Ibiza-straat te realiseren. Hier moeten workshops te volgen zijn met het thema ‘Ibiza’. Denk aan het maken van een Ibiza-dromenvanger, Ibiza-bordjes en Ibiza-accessoires (armbandjes, hoedjes, tassen). Ook kunnen hier gerelateerde halffabricaten gekocht worden. Voor meer informatie kunnen belangstellenden contact opnemen met beursorganisator Linda Blijleven (tel.: 0183-680687, e-mail: lindablijleven@evenementenhal.nl).

 

In het voorjaar van 2017 organiseert Evenementenhal op drie locaties in Nederland haar Crea Weekend Voorjaarsbeurs. De aftrap is in Gorinchem op 27, 28 en 29 januari, gevolgd door Hardenberg op 17, 18 en 19 februari en afsluitend in Venray op 7, 8 en 9 april.

 

Meer informatie: www.evenementenhal.nl/crea

logo_alleen_titel_crea_weekend.jpg Klik om te vergroten

Nieuwsbrief Ontvang updates en speciaal door u geselecteerde onderwerpen in uw inbox! Aanmelden