Zesde editie Sieradenbeurs in Gorinchem

02 december 2016

Op zaterdag 21 en zondag 22 januari 2017 wordt voor de 6de keer de Sieradenbeurs georganiseerd in Evenementhal te Gorinchem. Tevens is er op beide dagen (in een apart gedeelte) de 6de  Paraview Spirituele Paranormaalbeurs en de 2de Gogreenbeurs aanwezig. Op zondag zal de 6de Reptilicabeurs  in een afgescheiden gedeelte aanwezig zijn. 

Diverse standhouders zullen een verscheidenheid aan sieraden, kralen en materialen tentoonstellen aan de bezoekers. Er zijn bijvoorbeeld handgemaakte kettingen, armbanden en oorbellen, sieraden uit andere culturen en een grote diversiteit aan kralen. Daarnaast heeft iedere deelnemer speciaal voor de beurs een aantal aanbiedingen. Maar ook als iemand zelf een uniek sieraad wil maken, zit diegene op deze beurs goed. Je kunt hier namelijk allerlei soorten kralen en materialen vinden en zelfs kosteloos een workshop volgen (wel dienen materiaalkosten betaald te worden).

Deelnemers
In de sieradenbranche worden veel meer sieraden gemaakt dan in de winkels verkrijgbaar zijn. Veel mensen maken thuis namelijk de mooiste sieraden. Deze worden vaak wel per website te koop aangeboden, maar het grote publiek krijgt ze niet onder ogen. Daar komt bij dat tegenwoordig steeds meer mensen zelf sieraden maken. Deze hobby is momenteel ontzettend populair en wordt beoefend door jong en oud. Iedereen vindt het leuk om een mooie ketting of een opvallende armband bij haar (of zijn) outfit te dragen die uniek is. Genoeg redenen, vond de organisatie, om op één locatie meerdere aanbieders van sieraden en kralen te verenigen. Zo zullen er bedrijven zijn die kralen verkopen en standhouders die sieraden aanbieden van diverse materialen als glaskralen, zoetwaterparels, Italiaans glaswerk, edelstenen, hout, metaal en Swarovski kristal.

Bezoekers
Iedereen is welkom op de beurs. Een moeder die gezellig met haar dochter een dagje uit wil, iemand die op zoek is naar een mooi sieraad bij een feestoutfit of iemand die meer te weten wil komen over het maken van kettingen. De organisatie heeft namelijk getracht om een zo breed  mogelijk aanbod neer te zetten zodat iedereen kan vinden waar die naar op zoek is

Bureau View
Bureau View organiseert al meer dan 20 jaar meer dan 50 beurzen en evenementen per jaar. Op dit moment zijn dat de volgende beurzen: Reptilica (reptielenbeurs), Gogreenbeurs, Paraview (Paranormaal beurs) en de Sieradenbeurs.

 

Overige informatie
Evenement: 6de Sieradenbeurs
Datum: zaterdag 21 & zondag 22 januari 2017                                                                                
Lokatie: Evenementhal Franklinweg 2, 4207 HZ
Parkeren: gratis op parkeerterrein
Openingstijden: zaterdag van 12.00 – 17.30 uur. En zondag van 11.00 – 17.30 uur.
Entreeprijs Sieradenbeurs: 5,00 /3,50 euro (op flyer)
Zie kortingsbon op www.sieradenbeurs.nl voor meer kortingen bij standhouders
Entreeprijs Combikaartje:(inclusief de Paranormaal- en Gogreenbeurs en alleen op zondag Reptilicabeurs) 6,50 euro met kortingsflyer 5,00 euro,  kinderen tot 12 jaar onder begeleiding gratis.
 
Meer informatie verkrijgbaar bij Bureau View in Voorschoten. website: www.sieradenbeurs.nl of www.paraview.nl of www.reptilicabeurs.nl of www.gogreenbeurs.nl

Evenementenhal-Gorinchem.jpg Klik om te vergroten

Nieuwsbrief Ontvang updates en speciaal door u geselecteerde onderwerpen in uw inbox! Aanmelden