Paranormaalbeurs in Evenementenhal Gorinchem

01 december 2016

Op zaterdag 21 en zondag 22 januari 2017  zal er voor de 6de keer  in Evenementhal de Paraview Paranormaalbeurs van bureau View georganiseerd worden. Tijdens deze beurs zijn er talloze standhouders aanwezig die actief zijn op het gebied van new age en alternatieve geneeswijzen. Tevens is er op beide dagen (in een apart gedeelte) ook de 6de  Sieradenbeurs en 2de GoGreenbeurs aanwezig. Op zondag zal de 6de Reptilicabeurs  in een afgescheiden gedeelte aanwezig zijn. De GoGreen-, Sieraden- en Reptilicabeurs (alleen op zondag) mogen gratis bezocht worden met een toegangskaartje voor de Paranormaalbeurs. 

De Paraview Paranormaalbeurs is een beurs voor mensen die vragen hebben met betrekking tot hun relatie, gezondheid, werk, etc. of voor mensen die gewoon interesse hebben in deze materie en ermee willen kennismaken. In een gemoedelijke, ontspannen sfeer kan men bijvoorbeeld een aurafoto laten maken waarop te zien is hoe het karakter en persoonlijkheid is, kan men een consult krijgen waarbij aan de hand van een meegebrachte foto of ring een vraag beantwoord kan worden, kan men zijn gids ontmoeten of new ageproducten kopen. Gewoon rondkijken kan natuurlijk ook. Bovendien worden er in een aparte zaal lezingen over verschillende onderwerpen gegeven.

 

Opkomst new age en alternatieve geneeswijzen

Bureau View organiseert al sinds 1995 45 Paranormaal beurzen per jaar door heel Nederland. Gedurende deze jaren zijn new age en alternatieve geneeswijzen voor veel mensen steeds meer geïntegreerd in het dagelijkse leven. De gedachte leeft dat het leven meer moet inhouden dan alleen werken, eten en slapen. Er is meer aandacht voor verdieping van het leven en voor ontspanning. Tegenwoordig worden er bijvoorbeeld veel zelfhealing boeken gelezen, bestaan er talloze new age winkels, doen veel mensen aan yoga of andere ontspanningstechnieken en hebben de alternatieve genezers het steeds drukker.

 

Standhouders

Op de Paranormaal beurs kunnen bezoekers kennismaken met new age en diverse alternatieve geneeswijzen. Bureau View is er in geslaagd om een zo groot mogelijke uiteenzetting van activiteiten in een openbaar gebouw te krijgen, zodat bezoekers een goed beeld krijgen wat er zoal is op alternatief gebied. Zo kunnen er onder andere (één of meer) paragnosten, helderzienden, magnetiseurs, handlijnkundigen, tarotkaartleggers, astrologen, iriscopisten, numerologen, hypnotherapeuten, reïncarnatietherapeuten, klankhealers, auralezers en -tekenaars, auracamera´s, gidszieners en -tekenaars, reikimasters, pendelaars, masseurs aanwezig zijn. Bovendien is het mogelijk om new ageproducten te kopen, zoals beeldjes, wierook, edelstenen, sieraden, muziek en boeken of diverse gezondheidsproducten als olien en voedingsproducten.

 

Lezingen

Gedurende beide dagen worden er verschillende lezingen met zaaldemonstraties gegeven die gratis bezocht kunnen worden. Hieraan werken bekende paragnosten en andere alternatieve genezers mee. De lezingen gaan bijvoorbeeld over helderziende waarnemingen, numerologie, handlijnkunde, reiki, gidsen en de helende kracht van edelstenen.

 

Overige informatie

Evenement:  6de Paranormaalbeurs

Datum: zaterdag 21 & zondag 22 januari  2017

Lokatie: Evenementhal, Franklinweg 2, 4207 HZ

Parkeren: gratis op parkeerterrein

Openingstijden: zaterdag van 12.00 – 17.30 uur. En Zondag van 11.00 – 17.30 uur.

Entreeprijs : (inclusief de Gogreen-, Sieradenbeurs en Reptilicabeurs (alleen op zondag)) 6,50 euro of 5,00 euro 65+ of met kortingsflyer  kinderen tot 12 jaar onder begeleiding gratis.

Zie kortingsbon via www.paraview.nl voor meer kortingen op de beursvloer 

Voor meer informatie: beurzen@paraview.nl of www.paraview.nl

 

 

KAARSJESENKAARTEN.jpg Klik om te vergroten

Nieuwsbrief Ontvang updates en speciaal door u geselecteerde onderwerpen in uw inbox! Aanmelden