Pump up the 90’s Gorinchem met Charly Lownoise en Darkraver

22 november 2016

Grote dj-namen uit de happy hardcore-wereld treden op tijdens Pump up the 90’s in Evenementenhal Gorinchem. De line-up voor het muziekfestival op zaterdag 10 december 2016 bestaat uit: Charly Lownoise, Darkraver, DJ Jean en Flamman & Abraxas.

Charly Lownoise wordt samen met Mental Theo gezien als één van de grondleggers van de happy hardcore-muziek. Al vele jaren treedt hij over de hele wereld op, maar op zaterdag 10 december komt hij naar Gorinchem toe. De dj is onder meer bekend van zijn hits Wonderfull Days, Your Smile en Hardcore Feelings.

 

Komt ie dan he

Een andere grote naam uit de line-up is Darkraver. Hij maakte de ene na de andere hit, maar de bekendste is misschien wel ‘Komt tie dan he’. De single werd in 2005 plat gedraaid op televisie en radio. Daarnaast is Darkraver bekend geworden als mede-bedenker en promotor van de kreet ‘Hakkûh’.

 

Pendeldiensten

Speciaal voor Pump up the 90’s Gorinchem wordt in samenwerking met Verschoor Reizen pendeldiensten ingezet. Hiervoor zijn drie routes samengesteld. Voor 5 euro kunnen bezoekers een retourkaart bestellen. De bussen rijden om 03.15 uur via deze routes weer terug. Op www.pumpupthe90s.nl staat het routeoverzicht en verdere informatie.

 

Kaartverkoop

Kaarten voor deze knallende editie van Pump up the 90’s zijn online te bestellen: www.pumpupthe90s.nl. Een ticket kost 15 euro per stuk. De deuren van Evenementenhal Gorinchem gaan op zaterdag 10 december open om 22.00 uur. Het festival duurt tot 03.30 uur.

Pumpupthe90s_1.png Klik om te vergroten

Nieuwsbrief Ontvang updates en speciaal door u geselecteerde onderwerpen in uw inbox! Aanmelden