Het Ketelhuis: nieuw initiatief op Installatie Vakbeurs Gorinchem

17 november 2016

Tijdens het 10-jarig bestaan van Installatie Vakbeurs Gorinchem wordt midden op de beursvloer een nieuw initiatief gestart: Het Ketelhuis. Dit initiatief richt zich op ketelfabrikanten. Het Ketelhuis krijgt de uitstraling van een bruincafé, maar naast de gezelligheid draait het vooral om cv-ketels.

De tiende editie van Installatie Vakbeurs Gorinchem vindt plaats op 28, 29 en 30 maart 2017 in Evenementenhal. Met Het Ketelhuis wil Evenementenhal producenten, leveranciers of groothandelaars van cv-ketels uitnodigen om op een zeer interactieve manier deel te nemen aan de vakbeurs.

 

In Het Ketelhuis krijgen exposanten de mogelijkheid om hun producten tentoon te stellen, te demonstreren en kennis te delen aan bezoekers. Exposanten die gaan deelnemen aan dit initiatief, krijgen een hostess tot beschikking die hen assisteert en bezoekers voorziet van een drankje, zodat de exposant zich volledig kan focussen op de (potentiele) klant.

 

Informatie/aanmelden

Er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar in Het Ketelhuis. Belangstellenden die deel uit willen maken van dit interactieve en gezellige branchecafé kunnen voor meer informatie contact opnemen met Mariska Egberts, Keyaccountmanager Elektro & Installatie van Evenementenhal (tel.: 0523-289874, e-mail: mariskaegberts@evenementenhal.nl).

 

Over Installatie Vakbeurs Gorinchem 2017

Installatie Vakbeurs Gorinchem viert op 28, 29 en 30 maart 2017 haar tiende editie in Evenementenhal Gorinchem. Fabrikanten, importeurs en groothandelaren op het gebied van sanitair, verwarmingssystemen, klimaattechnieken, bevestigingsmateriaal, meet- en regelapparatuur en andere branche gerelateerde artikelen maken onderdeel uit van het platform.

 

Combinatie met Klimaatvak

Gelijktijdig met Installatie Vakbeurs Gorinchem 2017 vindt ook de tiende editie van Klimaatvak plaats, de vakbeurs voor airconditioning, luchtbehandeling en koudetechniek. De beurzen vormen samen een sterke combinatie en bieden een totaal platform speciaal voor ondernemers uit de gehele installatiebranche. Meer informatie: www.evenementenhal.nl/installatie

Installatie_logo_web.jpg Klik om te vergroten

Nieuwsbrief Ontvang updates en speciaal door u geselecteerde onderwerpen in uw inbox! Aanmelden