Evenementenhal gaat samenwerking aan met FLOOR Expo

17 november 2016

Evenementenhal is een samenwerking aangegaan met Kone advies & organisatiebureau, organisator van FLOOR Expo. De samenwerking houdt in dat FLOOR Expo wordt samengevoegd met Vakdagen Parket & Woninginrichter (VPWI) in Evenementenhal Gorinchem. De beursdatum voor deze nieuwe editie is ook bekend: zondag 17, maandag 18 en dinsdag 19 september 2017.

De samenwerking sluit aan bij het vernieuwde concept van VPWI Gorinchem, waarbij meer focus is komen te liggen op netwerken, inspiratie en kennisdeling. Ook krijgen de segmenten stoffering, raamdecoratie en wandbekleding meer aandacht. Door de samenwerking met FLOOR Expo wordt onder meer het assortiment op de beursvloer verder verbreed. Tijdens de laatste editie van VPWI Gorinchem werden hier al de eerste stappen mee gemaakt richting bijvoorbeeld de slaapkamer.

 

FLOOR Expo maakt onderdeel uit van kwaliteitsslag

Voor FLOOR Expo levert de nieuwe locatie – Evenementenhal Gorinchem – veel voordelen op. Er kan gebruik worden gemaakt van de bekende, onderscheidende Full Service Formule van Evenementenhal, de centrale ligging van de locatie en de mogelijkheid tot gratis parkeren. Daarnaast heeft VPWI in 2016 een kwaliteitsslag gemaakt. Die koers wil Evenementenhal in 2017 voortzetten. De nieuwe samenwerking met FLOOR Expo maakt hier ook onderdeel van uit.

 

Nieuw: zondagsopenstelling

De eerste, samengevoegde editie van VPWI en FLOOR Expo vindt plaats op zondag 17, maandag 18 en dinsdag 19 september 2017 in Evenementenhal Gorinchem. Dat betekent dat de vakbeurs voor het eerst een zondagsopenstelling kent. Dit besluit is genomen naar aanleiding van gesprekken met exposanten, bezoekers en trendwatchers. Met de zondagsopenstelling komt Evenementenhal onder andere kleinschalige familiebedrijven tegemoet die alleen op zondag de mogelijkheid hebben een beurs te bezoeken. Meer informatie: www.evenementenhal.nl/vpwi

32227278_web.jpg Klik om te vergroten

Nieuwsbrief Ontvang updates en speciaal door u geselecteerde onderwerpen in uw inbox! Aanmelden