Victor Reinier neemt cheque in ontvangst voor War Child tijdens RMV Gorinchem

15 november 2016

De elfde editie van Rundvee & Mechanisatie Vakdagen (RMV) in Evenementenhal Gorinchem breidt uit met een veiling voor het goede doel. De opbrengst gaat naar War Child. Meerdere exposanten hebben producten gedoneerd. Biedingen kunnen op alle drie beursdagen (22, 23 en 24 november) worden gedaan. Aan het eind van de laatste beursdag worden de producten ‘afgehamerd’ op het hoogste bod. De feestelijke overhandiging van de cheque wordt gedaan door acteur, scenarioschrijver, regisseur en presentator Victor Reinier.

Met de veiling wil Evenementenhal samen met haar exposanten en bezoekers een bijdrage leveren aan een waardevol maatschappelijk doel. De missie van War Child is helder: zoveel mogelijk kinderen in conflictgebieden helpen hun oorlogservaringen te verwerken met onder andere bescherming, psychosociale hulp en onderwijs, en ervoor te zorgen dat ze in een veilige omgeving samen kunnen bouwen aan een vreedzame toekomst.

 

Tientallen exposanten hebben producten gedoneerd met een minimale verkoopwaarde van 200 euro. Bezoekers en mede-exposanten kunnen op deze producten bieden vanaf minimaal 100 euro. Bieden kan midden op de beursvloer, want de organisatie heeft een speciaal vloeroppervlakte beschikbaar gesteld voor de veiling.

 

Biedingen kunnen op beursdagen worden gedaan. Op beursdag drie sluit vanaf 16.00 uur elk kwartier een veilingkavel in willekeurige volgorde om zo ’s avonds de opbrengst bekend te kunnen maken aan het grote publiek. Zodra de beurs is gestart, kan er ook online geboden worden via www.evenementenhal.nl/rmv-veiling. Het is noodzakelijk om eerst een account aan te maken.

 

Deelnemersveld RMV Gorinchem

Het deelnemersveld voor RMV Gorinchem is de laatste weken fors gegroeid. Meer dan 385 exposanten hebben zich al ingeschreven. Naar verwachting 20.000 bezoekers uit de rundveehouderij, akkerbouw en loonwerkbranche komen op het driedaagse evenement af. Daarmee is het één van de drukstbezochte beurzen van Evenementenhal Gorinchem.

 

E-tickets en openingstijden RMV Hardenberg

De beursvloer is op 22, 23 en 24 november geopend van 13.00 tot 22.00 uur. Belangstellenden kunnen hun e-ticket(s) aanvragen via www.evenementenhal.nl/rmv-go. Bezoekers die worden uitgenodigd via standhouders hebben een registratiecode (per post of digitaal) ontvangen voor gratis entree. Extra tickets kunnen online aangevraagd worden à € 20,- per persoon. Online voorregistratie is verplicht. 

Foto_Victor_Reinier.jpg Klik om te vergroten

Nieuwsbrief Ontvang updates en speciaal door u geselecteerde onderwerpen in uw inbox! Aanmelden