S.G.A. Vakdagen Gorinchem 2016 goed voor 8.665 bezoekers

14 november 2016

In totaal bezochten 8.665 geïnteresseerden Schilder, Glas en Afbouw (S.G.A.) Vakdagen op 8, 9 en 10 november in Evenementenhal Gorinchem. Tijdens de vakbeurs reikte Maxime Verhagen, voorzitter van Bouwend Nederland, de Glas Award 2016 uit aan het ‘Schijn-zwembad’, gemaakt door Glasimpex Schiedam.

Er was tijdens S.G.A. Vakdagen in Gorinchem geen gebrek aan interactiviteit tussen bezoeker en exposant. Tal van beursdeelnemers pakten speciaal voor deze editie uit met live-demonstraties, workshops en ludieke wedstrijden.

Positief beursverloop

Exposanten lieten weten positief terug te kijken op de vakbeurs. Met name de aandacht en interesse voor demonstraties, was voor exposanten de bevestiging dat de bezoekerskwaliteit hoog was. Dit zorgde onder meer voor kwalitatief goede gesprekken, liet Rik Trommel namens Evenementenhal weten. “De meest belangrijke marktspelers werden op dit event samengebracht met duizenden bezoekers vanuit de schilder-, glas- en afbouwbranche. Ook de uitstraling van de beurs viel bij zowel exposanten als bezoekers in de smaak”, aldus Trommel.

Uitreiking Glas en Innovatie Award

Op woensdag 9 november werd voor de achtste keer de tweejaarlijkse Glas Award uitgereikt. Maxime Verhagen, voorzitter van Bouwend Nederland, reikte de prijs uit aan Glasimpex Schiedam. Zij wonnen de Award voor hun opgeleverde ‘schijn-zwembad’, in Museum Voorlinden in Wassenaar. De Innovatie Award ging naar de befaamde glazen gevel Crystal Houses Amsterdam, de eyecatcher in de P.C. Hooftstraat in Amsterdam. De jury loofde de ontwerpers, ontwikkelaars en uitvoerende partijen voor hun inspanningen bij deze innovatieve projecten.

S.G.A. Vakdagen 2017

In 2017 vindt S.G.A. Vakdagen in Evenementenhal Gorinchem plaats op 7, 8 en 9 november. Voor belangstellenden is het nu al mogelijk om hun stand te boeken: www.evenementenhal.nl/sga

Logo_website_2.jpg Klik om te vergroten

Nieuwsbrief Ontvang updates en speciaal door u geselecteerde onderwerpen in uw inbox! Aanmelden