Vakbeurs Uiterlijke Verzorging in positieve flow naar 2017

14 november 2016

Evenementenhal presenteert haar beursdata voor alle drie edities van Vakbeurs Uiterlijke Verzorging in 2017. De aftrap is in Gorinchem op 28, 29 en 30 januari, gevolgd door een editie in Hardenberg op 6, 7 en 8 mei. Venray sluit het seizoen af op 14, 15 en 16 oktober. Na de succesvolle edities in 2016 waarbij het bezoekers- en exposantenaantal op elke locatie toenam, gaat het concept zich in 2017 nog nadrukkelijker focussen op laagdrempeligheid, gemoedelijkheid, onbeperkt inkopen doen en aandacht voor de individu.

Ondanks alle rumoer in de beautybranche, blijft Vakbeurs Uiterlijke Verzorging haar eigen koers varen. Uit gesprekken met de markt blijkt ook dat exposanten en bezoekers de beurs beoordelen als een stabiel en vertrouwd platform. Als onderscheidende kenmerken van de beurs worden onder andere persoonlijkheid, gemoedelijkheid, laagdrempeligheid en het onbeperkt inkopen doen genoemd. Mede gesteund door deze reacties uit de markt kijkt Evenementenhal vol vertrouwen uit naar de edities in 2017.

 

Einde aan beursversnippering

Door recente ontwikkelingen in de branche, komt er een einde aan de versnippering van verschillende beurzen en activiteiten. Dat betekent dat Vakbeurs Uiterlijke Verzorging nog belangrijker wordt voor de markt als hét inkoopmoment voor de beautybranche. “Om ons heen gebeurt veel, maar wij blijven dezelfde koers varen”, leggen Giny Hurink en Mayke Neppelenbroek namens de beursorganisatie uit.

 

“Wij luisteren naar de markt en spelen in op de behoeften. Zo staat Vakbeurs Uiterlijke Verzorging bekend als hét inkoopmoment voor de branche. Die behoefte wordt nu alleen maar groter. Wij erkennen de behoefte en het vertrouwen in deze beurstitel. Daarom blijven wij investeren in dit concept. Daarbij richten we ons op een breed publiek waarbij de individu centraal staat. Wij zijn er voor die mensen met passie voor het vak die waarde hechten aan persoonlijkheid”, aldus de beursorganisatie. Meer informatie over Vakbeurs Uiterlijke Verzorging is te vinden op: www.evenementenhal.nl/uv-gorinchem.

 

Uitbreiding naar Duitsland

Daarnaast biedt Evenementenhal op korte termijn Nederlandse beautybrancheprofessionals de kans om internationaal zaken te doen. Het beursconcept breidt namelijk uit naar Duitsland. De eerste Duitse editie vindt plaats in Bad Salzuflen op 26 en 27 november 2016 onder de naam Beauty & More. Al meer dan 80 exposanten, bestaande uit een mix van Duitse en Nederlandse bedrijven, hebben zich ingeschreven. De openingstijden van de beurs zijn: 26 november van 10.00 tot 18.00 uur en 27 november van 10.00 tot 17.00 uur. Meer informatie: www.messe-hal.de/beauty-more-nl

Logo_Viv2015_Website2.jpg Klik om te vergroten

Nieuwsbrief Ontvang updates en speciaal door u geselecteerde onderwerpen in uw inbox! Aanmelden