Symposium ‘Wie melkt de koeien over tien jaar?’ tijdens Rundvee & Mechanisatie Vakdagen Gorinche

09 november 2016

Tijdens de elfde editie van Rundvee & Mechanisatie Vakdagen (RMV) in Evenementenhal Gorinchem vindt voorafgaand aan de derde beursdag (24 november) het symposium ‘Wie melkt de koeien over tien jaar?’ plaats. Aan het woord komen onder andere ZLTO en Van Westreenen. Dagvoorzitter is Herman de Heuver van ZLTO.

Het symposium ‘Wie melkt de koeien over tien jaar?’ wordt op donderdag 24 november gehouden van 11.00 tot 13.00 uur in Congreszaal 2 van Evenementenhal Gorinchem. Aanleiding voor dit symposium is het feit dat de gemiddelde leeftijd van de boer op dit moment zo’n 55 jaar is. Dat betekent dat binnen nu en tien jaar veel boeren hun pensioengerechtigde leeftijd bereiken. Maar wat gaat er met het bedrijf gebeuren? Is er bedrijfsopvolging? Moet het bedrijf verkocht worden? Of stopt het bedrijf met bestaan?

 

Aanmelden voor symposium

In dit symposium draait het om de lange termijn. Over tien jaar zijn agrarische bedrijven mogelijk gegroeid met 100 koeien, omdat zij bijvoorbeeld het bedrijf van hun buurman overgenomen hebben. Dit symposium gaat hier op in en geeft kennis en inzicht over deze vraagstukken. Na afloop volgt een bezoek aan de beursvloer van RMV Gorinchem 2016. Inschrijven voor dit symposium kan vooraf via www.evenementenhal.nl/rmv-gorinchem.

 

Deelnemersveld RMV Gorinchem

Het deelnemersveld voor RMV Gorinchem krijgt nu – ruim twee weken voor de beurs – steeds meer gestalte. Meer dan 375 exposanten hebben zich al ingeschreven. Naar verwachting 20.000 bezoekers uit de rundveehouderij, akkerbouw en loonwerkbranche komen op 22, 23 en 24 november op het driedaagse evenement af. Daarmee is het één van de drukstbezochte beurzen van Evenementenhal Gorinchem.

 

E-tickets en openingstijden RMV Hardenberg

De beursvloer is op 22, 23 en 24 november geopend van 13.00 tot 22.00 uur. Belangstellenden kunnen hun e-ticket(s) aanvragen via www.evenementenhal.nl/rmv-hb. Bezoekers die worden uitgenodigd via standhouders hebben een registratiecode (per post of digitaal) ontvangen voor gratis entree. Extra tickets kunnen online aangevraagd worden à € 20,- per persoon. Online voorregistratie is verplicht. Parken is voor iedereen gratis.

logo_RMV_GO_Website.jpg Klik om te vergroten

Nieuwsbrief Ontvang updates en speciaal door u geselecteerde onderwerpen in uw inbox! Aanmelden