Een nieuwe voordeur, een nieuwe jas!

19 maart 2010

Beleef ook de nieuwe website van Evenementenhal.

 

Een nieuwe voordeur, een nieuwe jas. Evenementenhal is trots op het resultaat en wil dat graag met u delen. Tijdens de Business Vakdagen in Hardenberg is de nieuwe website gepresenteerd en leidt een nieuw tijdperk in.

Een nieuw tijdperk omdat ook Evenementenhallen zich hebben voorbereid op de wensen en eisen van deze tijd. Ook wij moeten overal snel en overzichtelijk presenteren wat we te bieden hebben. Niet alleen uitnodigend, maar ook praktisch en gemakkelijk. Daarvoor hebben we nu de eerste stap gezet, graag nodigen we u uit door onze website te navigeren en te beleven dat ook een bezoek aan onze website zeker de moeite waard is.

Achter deze nieuwe voordeur treft u een moderne organisatie aan, waarbij de persoonlijkheid niet uit het oog verloren is. Het zijn de mensen van Evenementenhal die onze organisatie sterk en persoonlijk maken. Dit is de basis voor wat u niet alleen tijdens een bezoek aan onze Evenementenhallen aantreft, maar ook op onze nieuwe website.
Het was, is en blijft ‘binnen zonder kloppen’, kijk gerust even rond en als u vragen hebt, u weet ons gemakkelijk te vinden….

Vragen?

Reageren op één van deze nieuwsitems? Stuur uw bericht naar info@evenementenhalgorinchem.nl

Screenshot_GO.jpg Klik om te vergroten screenshot_HB.jpg Klik om te vergroten

Nieuwsbrief Ontvang updates en speciaal door u geselecteerde onderwerpen in uw inbox! Aanmelden