Ruim 27.000 bezoekers voor Familiedagen Gorinchem 2016

25 oktober 2016

In totaal bezochten 27.022 geïnteresseerden in de afgelopen herfstvakantie Familiedagen Gorinchem 2016. De organisatie, exposanten en bezoekers kijken zeer positief terug op het driedaagse evenement. De eerstvolgende editie van Familiedagen vindt plaats op 22, 23 en 24 februari 2017 in Evenementenhal Hardenberg.

Familiedagen richt zich op gezinnen en senioren uit de gereformeerde gezindte. Deze editie in Gorinchem was voor het eerst uitgebreid met een Trouwplein waar ook bruidsmodeshows plaatsvonden. Elke show kon rekenen op zeer grote belangstelling. De podiumzaal zat vaak helemaal vol en een aantal bezoekers moest zelfs staan. 

Beursorganisator Daniëlle van Klaveren ontving van exposanten en bezoekers veel lovende reacties. “Exposanten waren enorm positief over de gezellige sfeer op de beursvloer en de grote belangstelling. Ook het eten was volgens hen perfect geregeld”, aldus Van Klaveren.

Zelf keek de beursorganisator ook met goed gevoel terug op drie dagen beurs. “Ik ben enorm dankbaar voor de grote opkomst van de bezoekers, de deelname van de vele exposanten en de inzet van de vele vrijwilligers. Samen kunnen we terugkijken op een succesvolle editie.”

Een sfeerimpressie van Familiedagen Gorinchem 2016 is hier te zien: https://www.youtube.com/watch?v=6rJcbActTOg&feature=youtu.be

Speciale familiekaart voor gezinnen

De eerstvolgende editie van Familiedagen vindt plaats in de voorjaarsvakantie op 22, 23 en 24 februari 2017 in Evenementenhal Hardenberg. Voor bezoekers is het mogelijk om naast losse entreekaarten ook een speciale familiekaart samen te stellen voor gezinnen om voor een aantrekkelijke all-in prijs het evenement te bezoeken. Bij de entreeprijs zijn parkeren, eten en drinken inbegrepen. Meer informatie en tickets: www.familiedagen.nu

beurs_voor_online_012.jpg Klik om te vergroten

Nieuwsbrief Ontvang updates en speciaal door u geselecteerde onderwerpen in uw inbox! Aanmelden