S.G.A. Vakdagen Gorinchem met virtueel schilderen, Maxime Verhagen en Glasplein

20 oktober 2016

Over minder dan een maand vindt Schilder, Glas en Afbouw (S.G.A.) Vakdagen in Evenementenhal Gorinchem plaats. Branchevereniging OnderhoudNL zet samen met haar partners een eigen OnderhoudNL Plaza op waar bezoekers virtueel kunnen schilderen. Daarnaast reikt Maxime Verhagen, voorzitter van Bouwend Nederland, de Glas Award 2016 uit op woensdag 9 november op het speciale Glasplein.

Virtueel schilderen

Branchevereniging OnderhoudNL pakt dit jaar groots uit tijdens de S.G.A. Vakdagen op 8, 9 en 10 november in Evenementenhal Gorinchem. Op de ‘OnderhoudNL Plaza’, een eigen OnderhoudNL-beursgedeelte binnen de S.G.A. Vakdagen, is niet alleen de stand van OnderhoudNL te vinden. Er zijn ook stands van een achttal OnderhoudNL Partners: Boels, CBBS, Centric, Faber, Galaxy, Opstap, Repair Care en Softstar. Bezoekers kunnen zich op de stand van OnderhoudNL creatief uitleven in de VR-experience waar onder meer virtueel geschilderd kan worden. 

Plein met Copargo

Ook Copargo is dit jaar groots aanwezig op de beurs met een gezamenlijk plein met twaalf van haar leden. Copagro is meer dan ooit de Benelux marktleider in non-paint, paint & deco van de distributie naar de vakman – decorateur met 43 groothandelaars en 145 verkooppunten sterk. Leden die actief zijn op dit plein zijn onder meer Wienese, Vitrulan, 3M, Tesa, Graco by Copagro, Rypes, Wolfline/Security Products en Partners in Paint.

Uitreiking Glas Award door Maxime Verhagen

Voor de achtste keer wordt op woensdag 9 november 2016 tijdens S.G.A. Vakdagen in Gorinchem de tweejaarlijkse Glas Award uitgereikt aan Nederlandse en Belgische bedrijven. De Glas Award wordt toegekend aan een bijzondere toepassing van vakglas, een innovatief product of een spraakmakend proces of initiatief in de vakglassector. De Glas Award wordt uitgereikt door Maxime Verhagen, voorzitter van Bouwend Nederland.

Glasplein met 15 fabrikanten

De uitreiking van de Glas Award vindt plaats op het Glasplein. Daar bundelen zo’n 15 glasfabrikanten, -leveranciers en –kunstenaars hun krachten tijdens de beurs. Het gezamenlijke doel van de ondernemers is om de markt door middel van demonstraties en tentoonstellingen meer informatie te geven over de glasbranche.

Openingstijden S.G.A. Vakdagen

S.G.A. Vakdagen vindt plaats op 8, 9 en 10 november in Evenementenhal Gorinchem. Op deze dagen is de beursvloer geopend van 13.00 tot 21.00 uur. Belangstellenden kunnen hun gratis e-tickets registreren op: www.evenementenhal.nl/sga-go. Ook het parkeren is voor alle bezoekers gratis.

Logo_website_2.jpg Klik om te vergroten

Nieuwsbrief Ontvang updates en speciaal door u geselecteerde onderwerpen in uw inbox! Aanmelden