Vakbeurs InfraPro met primeur én omvangrijk kennisprogramma

18 oktober 2016

Op 25, 26 en 27 oktober vinden de vakbeurzen InfraPro en Recycling plaats in Evenementenhal Gorinchem. Deze vakbeurscombinatie staat volledig in het teken van circulaire economie. Dat komt onder meer tot uiting in het omvangrijke kennisprogramma. Daarnaast heeft de beurscombi een primeur te pakken en is er een gezamenlijke bouw- en sloopstraat.

 

Onthulling nieuwe ZKM-meetwagen

GRiP Road Inspection introduceert op de openingsdag van de beurs haar nieuwe ZKM-meetwagen. Daarmee heeft InfraPro een primeur te pakken, want deze nieuwe meetwagen is nog niet eerder aan het publiek gepresenteerd. De presentatie vindt plaats op 25 oktober om 14.00 uur, een uur na opening van de beurs. Onder het genot van een hapje en een drankje worden belangstellenden van harte uitgenodigd om kennis te maken met het innovatie product, welke meet volgens de RAW-proef 101 de nieuwe stroefheidsmethode.

 

Kennisprogramma in teken van circulaire economie

Het volledige kennisprogramma is nagenoeg definitief. Het centrale thema ‘circulaire economie’ is de rode draad in dit programma. Er zijn lezingen en presentaties over stroefheidsmetingen ten behoeve van de wegenbouw, glas (het ultieme voorbeeld van circulaire economie), MVO Nederland en Rijkswaterstaat komen aan het woord en VGW Minerals. Meer informatie over het programma inclusief sprekers en tijden: www.evenementenhal.nl/infrapro.

 

Thema: circulaire economie

In Gorinchem laten niet alleen sprekers hun licht schijnen over circulaire economie, ook exposanten leveren hier hun bijdrage aan door onder meer deel te nemen aan de speciale ‘Must See Route’. Hier laten exposanten hun allernieuwste producten zien. Deze route brengt bezoekers onder meer langs de eerste volledig draadloze vulgraad sensor gebaseerd op radartechnologie, toepasbaar op zowel vaste stoffen als vloeistoffen.

 

Bezoekers die deze innovatie route volgen, komen ook in aanraking met een compleet nieuwe lijn aan bandschrapers die innovatief zijn door hun specifieke ontwerp, licht en goed handelbaar en daardoor in nagenoeg elke industrie toepasbaar. Daarnaast gaat de route langs innovatieve circulaire afvalbakken, gemaakt van 100% gerecycled materiaal en kunnen aan het eind van hun leven weer terug de keten in.

 

Bouw- en sloopstraat op beursvloer

De combinatie Infrapro en Recycling komt onder meer tot uiting met de Bouw- en sloopstraat op de beursvloer. Producten worden tot afval verwerkt en weer van grondstoffen naar producten ontwikkeld. Op de Bouw- en sloopstraat komen InfraPro en Recycling samen. Exposanten van beide beurzen presenteren hier op interactieve wijze hun producten aan bezoekers. Evenals machines en/of processen die gerelateerd zijn aan bouw- en sloopafval dat vrijkomt tijdens infra-gerelateerde werkzaamheden.

 

De vakbeurscombinatie InfraPro en Recycling vindt plaats op 25, 26 en 27 oktober in Evenementenhal Gorinchem. Elke beursdag zijn de deuren geopend van 13.00 tot 21.00 uur. Parkeren is voor iedereen gratis. Belangstellenden kunnen hun e-tickets registreren via www.evenementenhal.nl/infrapro-go.

18330_INFRA_PRO_Logo_lowres.jpg Klik om te vergroten

Nieuwsbrief Ontvang updates en speciaal door u geselecteerde onderwerpen in uw inbox! Aanmelden