Vakbeurs Recycling presenteert kennisprogramma over circulaire economie

17 oktober 2016

Op 25, 26 en 27 oktober vindt Vakbeurs Recycling plaats in Evenementenhal Gorinchem. De vakbeurs wordt gecombineerd met InfraPro. Beide beurzen staan volledig in het teken van circulaire economie. Dat komt onder meer tot uiting in het omvangrijke kennisprogramma. Daarnaast is er een gezamenlijke bouw- en sloopstraat.

Kennisprogramma in teken van circulaire economie

Het kennisprogramma op de beursvloer van Vakbeurs Recycling en InfraPro is nagenoeg definitief. Het centrale thema ‘circulaire economie’ is de rode draad in dit programma. Er zijn lezingen en presentaties over massa stabilisatie, glas (het ultieme voorbeeld van circulaire economie), MVO Nederland en Rijkswaterstaat komen aan het woord en VGW Minerals. Meer informatie over het programma inclusief sprekers en tijden: www.evenementenhal.nl/recycling.

 

Recyclingsymposium 2016

Het Recyclingsymposium 2016 vindt plaats op woensdag 26 oktober. Het thema is ‘Handen en voeten aan de Circulaire Economie, wat is er zichtbaar in de praktijk’. In een gevarieerd programma worden aanwezigen meegenomen langs de vorderingen die zijn gemaakt in het realiseren van de circulaire economie. Ook zijn er tijdens het symposium mogelijkheden voor netwerken. De kosten voor deelname zijn 100 euro per persoon. Na het symposium kunnen deelnemers gratis Vakbeurs Recycling bezoeken. Meer informatie over het symposium of aanmelden: www.recyclingsymposium.nl.

 

Thema: circulaire economie

In Gorinchem laten niet alleen sprekers hun licht schijnen over circulaire economie, ook exposanten leveren hier hun bijdrage aan. Daarnaast krijgt circulaire economie extra aandacht door de speciale ‘Must See Route’. Hier laten exposanten hun allernieuwste producten zien.

 

Seminar: zakendoen met Russische bedrijven

Tijdens het driedaagse evenement is er de mogelijkheid om deel te nemen aan een seminar gericht op zakendoen met Russische bedrijven binnen de sector. Bij deze bijeenkomst zal een groep van 17 Russen aanwezig zijn, allen op zoek naar Nederlandse zakenpartners. Deze interactieve seminar vindt plaats op woensdag 26 oktober van 15.00 tot 17.00 uur. Het wordt georganiseerd door ITIC Global in samenwerking met The Trade Representation of the Russian Federation en Evenementenhal Gorinchem. Voor meer informatie en de lijst van Russische deelnemers en zakenpartners waar ze naar op zoek zijn, is online te vinden op: http://itic-global.com/26-oktober-recycling-seminar-for-dutch-and-russian-entrepreneurs/

 

Bouw- en sloopstraat op beursvloer

De combinatie Recycling en Infrapro komt onder meer tot uiting met de Bouw- en sloopstraat op de beursvloer. Producten worden tot afval verwerkt en weer van grondstoffen naar producten ontwikkeld. Op de Bouw- en sloopstraat komen Recycling en InfraPro samen. Exposanten van beide beurzen presenteren hier op interactieve wijze hun producten aan bezoekers. Evenals machines en/of processen die gerelateerd zijn aan bouw- en sloopafval dat vrijkomt tijdens infra-gerelateerde werkzaamheden.

 

Participation Award

In 2015 reikte Vakbeurs Recycling en InfraPro voor het eerst de Participation Award uit. Deze award wordt uitgereikt aan de exposant die het beste uit zijn deelname probeert te halen. Iedere exposant maakt automatisch kans op deze award. Aan het einde van de middag van beursdag drie vindt de award uitreiking plaats. 

 

Vakbeurs Recycling vindt plaats op 25, 26 en 27 oktober in Evenementenhal Gorinchem. Elke beursdag zijn de deuren geopend van 13.00 tot 21.00 uur. Parkeren is voor iedereen gratis. Belangstellenden kunnen hun e-tickets registreren via www.evenementenhal.nl/recycling-go

voorzijde2.jpg Klik om te vergroten

Nieuwsbrief Ontvang updates en speciaal door u geselecteerde onderwerpen in uw inbox! Aanmelden