Crea Weekend Najaar Gorinchem bruist van de activiteiten

11 oktober 2016

Evenementenhal Gorinchem staat op 21, 22 en 23 oktober in het teken van Crea Weekend Najaar. De komende editie richt zich niet alleen op volwassenen, maar ook de jeugd wordt bij het creatieve evenement betrokken. Speciaal voor kinderen worden tal van activiteiten georganiseerd, waar jongens en meisjes zich nog voor kunnen opgeven.

Eén van de activiteiten tijdens Crea Weekend Najaar is het creëren van een eigen ontwerp met PET-flessen in de binnentuin met vijver van Evenementenhal Gorinchem. Daarbij moeten ze gebruik maken van groene energie. Een andere wedstrijd is het presenteren van unieke creaties tijdens de modeshow. Ook aan deze opdracht zit een voorwaarde: gebruik vernieuwde materialen of afval. Al deze activiteiten worden ondersteund door Gorinchem Beweegt en Colous of life. Meer informatie is te vinden op www.evenementenhal.nl/crea. Aanmelden voor één of meerdere activiteit(en) kan via info@coloursoflife.nl.

Afsluiting Crea Weekend Najaar

Evenementenhal houdt op alle drie locaties (Gorinchem, Hardenberg en Venray) een Crea Weekend Najaar. Gorinchem vormt de afsluiting van het seizoen. Belangstellenden krijgen in Gorinchem hun allerlaatste kans om dit jaar creativiteit op te doen of te ontdekken.

Er hebben zich veel exposanten opgegeven. Zij bieden een divers aanbod aan, zoals (3D-) kaarten, wol, sieraden & kralen, taart & cupcake, handwerken, mozaïek, decoratie, stoffen, stempels, keramiek en originele geschenken. Crea Weekend Najaar in Gorinchem kan jaarlijks rekenen op de belangstelling van duizenden bezoekers. Speciaal voor hen bieden exposanten ook meerdere demonstraties en workshops aan op de beursvloer.

Openingstijden: 10.00 – 17.00 uur

Crea Weekend Najaar is op 21, 22 en 23 oktober elke dag te bezoeken van 10.00 tot 17.00 uur. Parkeren bij Evenementenhal Gorinchem is voor iedereen gratis. Bezoekers kunnen ook vooraf hun ticket online bestellen: www.evenementenhal.nl/crea

19.jpg Klik om te vergroten

Nieuwsbrief Ontvang updates en speciaal door u geselecteerde onderwerpen in uw inbox! Aanmelden