Familiedagen Gorinchem 2016 met record aantal deelnemers

06 oktober 2016

In de herfstvakantie vindt op 18, 19 en 20 oktober de allergrootste editie van Familiedagen Gorinchem plaats. Het driedaagse evenement in Evenementenhal Gorinchem telt namelijk een record aantal deelnemers. Ook breidt Familiedagen Gorinchem, wat zich richt op gezinnen en senioren uit de gereformeerde gezindte, uit met een Trouwplein.

Trouwplein en bruidsmodeshows

Op het Trouwplein staan diverse exposanten, zoals een trouwlocatie, bruidsmodezaak (zowel dames als heren), videograaf, fotograaf, kapster, trouwvervoer, bloemwerk en een partycentrum. Naast het nieuwe Trouwplein, worden op het podium ook voor het eerst bruidsmodeshows gehouden. Deze vinden tijdens Familiedagen Gorinchem twee keer per dag plaats.

 

Speeltuin voor kinderen

Midden op de beursvloer richt de organisatie een speciale speeltuin in voor kinderen met twee springkussens, een klimwand, blaaspijpschietbaan en een boogschietbaan. Ook is er een bouwplein waar kinderen kunnen bouwen met speelgoedsteentjes. Maar er is meer te doen voor kinderen. Zo organiseert Stichting Timotheos een kinderworkshop waar meisjes een windlicht met een bontje kunnen maken voor de komende herfstperiode. De jongens kunnen aan de slag met het maken van een houten boomschijf waar een tekst op gebrand kan worden, zoals ‘Welkom’, ‘Badkamer’ of ‘Woonkamer’.

 

Groei- tot bloeiplein

Op het speciale Groei- tot bloeiplein laat Dorcas de bezoekers kennis maken met hun ontwikkelingsprojecten. Meerdere keren per dag worden er verhalen verteld voor de kinderen vanuit de verhalenstoel. Ook zijn kinderen de hele dag welkom om een kleurplaat te maken. Verder staat er in het ‘Geef-café’ een kop koffie of limonade klaar. Dorcas heeft daarnaast een bemoedigingsactie om mensen uit hun projecten een hart onder de riem te steken.

 

Volledig programma bekend

De beursvloer biedt tijdens Familiedagen Gorinchem 2016 ruimte voor diverse branches, zoals wonen, mode, vrije tijd, ontspanning, educatie en literatuur. Naast een beursvloer, vindt er een uitgebreid podiumprogramma plaats. Naast bruidsmodeshows, zijn hier ook boeiende presentaties te volgen en wordt elke dag afgesloten met samenzang. Het volledige podiumprogramma staat online op www.familiedagen.nu.

 

Speciale familiekaart voor gezinnen

Familiedagen Gorinchem 2016 vindt plaats in de herfstvakantie op 18, 19 en 20 oktober. Naast losse entreekaarten is er een speciale familiekaart samengesteld voor gezinnen om voor een aantrekkelijke all-in prijs het evenement te bezoeken. Bij de entreeprijs zijn parkeren, eten en drinken inbegrepen. Meer informatie en tickets: www.familiedagen.nu.

 

In 2017 vindt Familiedagen ook plaats in Evenementenhal Hardenberg. In totaal zijn de edities in Gorinchem en Hardenberg samen goed voor ruim 50.000 bezoekers. 

Familiedagen_logo.jpg Klik om te vergroten

Nieuwsbrief Ontvang updates en speciaal door u geselecteerde onderwerpen in uw inbox! Aanmelden