Vakdagen Parket & Woninginrichter maakt beursprogramma bekend

29 september 2016

Vakdagen Parket & Woninginrichter (VPWI) in Evenementenhal Gorinchem vindt over twee weken plaats. Het beursprogramma voor de komende editie van VPWI is inmiddels bekend en drie dagen lang zijn er volop inspirerende lezingen, workshops en sessies in het kennistheater op de beursvloer. Ook het NK Woningstofferen en de demonstratiewedstrijd meubelstofferen zijn voor de bezoeker te volgen op de beursvloer.

De beursvloer gaat op maandag 10 oktober om 11.00 uur open. De aftrap van het NK Woningstofferen vindt plaats om 11.30 uur. Later op de dag zijn er presentaties van Luxaflex, Lucinda Douglas over ‘Het regent klanten’, Kees Huisman namens VLOK over ‘Vaklui maken goede afspraken’ en Yvonne Kleber en Jelena Brillenburg Wurth van BNS Crisp over hoe samenwerken met een stylist van toegevoegde waarde kan zijn voor een organisatie.

 

Op de tweede beursdag geeft onder meer Hans Imanse van Moosstudioos een lezing met betrekking tot klantbeleving. Op de laatste beursdag vinden ook lezingen plaats. De beurs wordt afgesloten met de prijsuitreiking van het NK Woningstofferen. Het volledige beursprogramma inclusief tijden, sprekers en onderwerpen is te vinden op www.evenementenhal.nl/vpwi.

 

Online boeken en e-tickets registreren

Naar verwachting 8.000 bezoekers komen op het evenement af. Daarmee is VPWI Gorinchem een platform met een groot bereik en de enige Nederlandse vakbeurs in deze sector. Belangstellenden kunnen een stand boeken of kaarten bestellen via www.evenementenhal.nl/vpwi

VPWI-web-logo.png Klik om te vergroten

Nieuwsbrief Ontvang updates en speciaal door u geselecteerde onderwerpen in uw inbox! Aanmelden