InfraPro en Recycling weten directeur van landelijke primeur naar Gorinchem te halen

26 september 2016

Tijdens vakbeurscombinatie InfraPro en Recycling in Evenementenhal Gorinchem gaat de directeur van een landelijke primeur spreken: Paul Dijkman, Directeur Van Gansewinkels Minerals. Het bedrijf heeft een landelijke primeur met de opening van hun FORZ® Factory, Nederlands eerste fabriek voor duurzame zand- en grindvervangers voor beton. Dijkman zal spreken in het kennistheater van ‘Circulaire Economie’, op de beursvloer.

Dijkman is eind oktober één van de sprekers op InfraPro en Recycling in Evenementenhal Gorinchem. De beursorganisatie is zeer content met het feit dat een directeur van een landelijke primeur zijn kennis en visie gaat delen met duizenden brancheprofessionals op de beursvloer in Gorinchem.

 

Dijkman heeft een landelijke primeur met zijn FORZ® Factory. Daarmee heeft het bedrijf de eerste installatie in Nederland die bodemas uit afvalenergiecentrales omzet in duurzame, hoogwaardige zand- en grindvervangers voor beton. De FORZ®Factory maakt zo duurzaam inkopen van infrastructuur mogelijk en voldoet 100% aan de voorwaarden die overheid en branche zijn overeengekomen in de Green Deal Verduurzaming nuttige toepassing AEC-bodemas.

 

Meer beursinformatie over InfraPro of Recycling is te vinden op: www.evenementenhal.nl/infrapro of www.evenementenhal.nl/recycling

Logo_Verticaal_Website_v1-01.jpg Klik om te vergroten

Nieuwsbrief Ontvang updates en speciaal door u geselecteerde onderwerpen in uw inbox! Aanmelden