VPWI Gorinchem breidt uit met ingerichte stijlkamers door BNS Crisp

19 september 2016

Vakdagen Parket & Woninginrichter in Evenementenhal Gorinchem breidt op 10, 11 en 12 oktober 2016 uit met speciale stijlkamers, ingericht met materialen van exposanten. “Dit moet zorgen voor een extra dimensie van de beursvloerbeleving”, legt Debbie de Bruijn uit namens Evenementenhal.

De stijlkamers worden ingericht door stylistes van Beroepsvereniging Nederlandse Stylisten (BNS) Crisp. BNS Crisp is de professionele belangenbehartiger van interieur- en vastgoedstylisten in Nederland. De stylistes nemen binnenkort contact op met alle reeds aanwezige exposanten om af te stemmen hoe hun materialen en producten het beste tot hun recht komen in de stijlkamers. Er zitten geen kosten aan voor exposanten om hieraan mee te werken.  

De drie stijlkamers worden bij de entree van de beursvloer ingericht met verschillende thema’s. Elke bezoeker wordt langs deze stijlkamers geleid. “Daarmee hebben de stijlkamers een groot bereik, omdat ze niet gemist worden door de aanwezige bezoekers. Zo bieden wij exposanten de gelegenheid om hun nieuwste producten, innovaties en noviteiten te tonen aan een breed publiek”, zegt De Bruijn.

Vakdagen Parket & Woninginrichter vindt over minder dan vier weken plaats in Evenementenhal Gorinchem. De driedaagse vakbeurs staat volledig in het teken van vloeren, raamdecoratie, wandbekleding en stoffering. Deze editie krijgen de segmenten wandbekleding, raamdecoratie en stoffering voor de eerste keer een groot podium. Daarnaast is de beursvloerbeleving dit jaar een belangrijk aspect. Daar moeten de stijlkamers ook een belangrijke rol inspelen.

Naar verwachting 8.000 bezoekers komen op het evenement af. Daarmee is VPWI Gorinchem een platform met een groot bereik en de enige Nederlandse vakbeurs in deze sector. Belangstellenden kunnen een stand boeken of kaarten bestellen via www.evenementenhal.nl/vpwi

VPWI-web-logo.png Klik om te vergroten

Nieuwsbrief Ontvang updates en speciaal door u geselecteerde onderwerpen in uw inbox! Aanmelden