Bouw Compleet-beurzen van Evenementenhal breiden uit met Duurzaamheidsplein

13 september 2016

De edities van Bouw Compleet in Gorinchem en Hardenberg breiden allebei uit met een duurzaamheidsplein. Momenteel is Bouw Compleet Gorinchem in volle gang en blijkt het nieuwe plein een groot succes te zijn.

Op het duurzaamheidsplein worden de hele dag demonstraties en pitches van maximaal 15 minuten gehouden. Op de eerste beursdag waren er demo’s over separatiewanden en na-isolatie. Morgen en overmorgen zijn er demonstraties van SG Weber Beamix, Ruwbouw Groep en Kingspan Unidek over duurzaamheid op het gebied van vloerrenovaties, EPDM dakbedekking en CO2 compensatiesteen.

 

De pitches op beursdag 1 gingen over allround duurzaam bouwen en biobased bouwen met natuurlijke materialen. Op beursdag twee zijn er pitches over circulair bouwen, het verkopen van duurzaamheid, energieneutraal en allround duurzaam bouwen.

 

Bouw Compleet in Evenementenhal Gorinchem is op 14 en 15 september nog te bezoeken van 13.00 tot 21.00 uur. Bezoekers kunnen hun e-ticket(s) aanvragen via www.evenementenhal.nl/bouw-go.

 

Het programma voor het duurzaamheidsplein in Hardenberg krijgt ook steeds meer vorm. De vakbeurs vindt plaats op 11, 12 en 13 oktober 2016. Er zijn dan pitches over luchtdicht bouwen, duurzaam tegelen, brandveilig bouwen en slim en duurzaam renoveren. Het volledige programma verschijnt binnenkort ook op www.evenementenhal.nl/bouwcompleet

afbeelding_bouw.jpg Klik om te vergroten

Nieuwsbrief Ontvang updates en speciaal door u geselecteerde onderwerpen in uw inbox! Aanmelden