Transport Compleet Gorinchem verwelkomt ruim 11.000 brancheprofessionals

13 september 2016

In totaal bezochten 11.774 geïnteresseerden op 6, 7 en 8 september Transport Compleet in Evenementenhal Gorinchem. “Het was een succesvolle beurs met heel veel positieve geluiden over de kwaliteit van de bezoekers”, liet Vincent Bilanovic namens Evenementenhal weten.

Transport Compleet Gorinchem had op de beursvloer een exclusieve Europese primeur te pakken, want Scania presenteerde haar Next Generation Scania. Bilanovic: “Daarmee hadden we een geweldige trekpleister. Maar de volledige beursvloer was dit jaar een knaller. De diversiteit was groter dan ooit tevoren evenals het aantal exposanten.”

 

Toekomst van de branche

Op twee van de drie beursdagen waren ook scholieren van IVA Driebergen Business School aanwezig op de beursvloer. Deze werknemers voor de toekomst gingen op zoek naar hun interesses in de transportbranche. Voor exposanten van de vakbeurs was dit een mooie kans om in contact te komen met nieuw potentieel personeel. “Het bezoek van de studenten werd uitermate positief ontvangen, omdat de vraag naar vakgerichte studenten in sommige takken enorm is. We hebben zo de toekomst van de branche naar de beursvloer gebracht. Iets wat we in de toekomst verder willen uitbouwen”, aldus Bilanovic.

 

Eerstvolgende editie in Hardenberg

De volgende editie van Transport Compleet is in Evenementenhal Hardenberg op 21, 22 en 23 maart 2017. Belangstellenden kunnen hun stand boeken via www.evenementenhal.nl/transport-hardenberg

Logo_TransportCompleet_Website-01.jpg Klik om te vergroten

Nieuwsbrief Ontvang updates en speciaal door u geselecteerde onderwerpen in uw inbox! Aanmelden