Openingsdag Transport Compleet Gorinchem goed voor ruim 3.000 belangstellenden

07 september 2016

In totaal waren op de openingsdag van Transport Compleet in Evenementenhal Gorinchem 3.416 belangstellenden op de beursvloer. “Het was een drukke eerste dag, waarbij er veel aandacht van de bezoekers was voor de Next Generation Scania”, zegt Vincent Bilanovic namens Evenementenhal.

De allergrootste Transport Compleet Gorinchem ooit, met meer dan 250 exposanten, is in volle gang. Het driedaagse beursevenement is nog te bezoeken op 7 en 8 september van 14.00 tot 22.00 uur. Maar na de eerste beursdag kreeg Bilanovic al veel positieve reacties van exposanten. "Zij zijn zeer tevreden over de kwaliteit van de bezoekers. Hierdoor wordt er volop zaken gedaan. Ook bezoekers zijn positief. We hebben een ijzersterke beurs neergezet waar de hele transportbranche samenkomt”, zegt Bilanovic.

 

Exclusieve primeur op Transport Compleet Gorinchem

De exclusieve primeur op Transport Compleet Gorinchem, de Next Generation Scania, kan rekenen op veel belangstelling op de stand van Scania Nederland. Onlangs werd de Next Generation Scania wereldwijd vanuit Parijs geïntroduceerd. “Wij hebben nu de exclusieve Europese primeur te pakken en de belangstelling is fantastisch”, aldus Bilanovic.

 

Belangstellenden die op 7 en 8 september Transport Compleet Gorinchem willen bezoeken, kunnen hun gratis e-tickets aanvragen via www.evenementenhal.nl/transport-go

foto_website_truck.jpg Klik om te vergroten

Nieuwsbrief Ontvang updates en speciaal door u geselecteerde onderwerpen in uw inbox! Aanmelden