KTV Gorinchem 2010: Nu nog meer te beleven!

17 oktober 2010

Klein Transport Vakbeurs in Evenementenhal Gorinchem van 26 tot en met 28 oktober biedt dit jaar nog meer beleving. Een vakbeurs voor bestelauto’s tot 3500 kg, aanhangwagens, bedrijfswageninrichting, accessoires en meer. Naast proefrijden in nieuwe modellen bestelauto’s en BE-combinaties legt de beurs dit jaar het accent op Noviteiten.

Introductie Mercedes Benz

Tijdens de Klein Transport Vakbeurs Gorinchem dit jaar zijn er veel noviteiten. Ondere andere introduceert Mercedes-Benz twee nieuwe bedrijfswagens, de Vito en Viano. Twee gloednieuwe auto’s. Niet alleen Mercedes komt met nieuwe bedrijfswagens. Volkwagen is ook volop in beweging. Met de Caddy Blind Drive zal op spectaculaire wijze de nieuwe Volkswagen Caddy geïntroduceerd worden.
Niet alleen introducties van nieuwe bedrijfswagens zijn te zien op de Klein Transport Vakbeurs ook Bott, Moplan en Sortimo presenteren u nieuwe producten.
Tijdens het seminar informeren EVO en Continental Automotive u over nieuwe wetgeving over rijtijden. Wanneer moet u wel of geen tachograaf gebruiken in bedrijfswagens met en zonder aanhangwagen.

Kortom veel te beleven tijdens de Klein Transport Vakbeurs Gorinchem 2010

Bestel hier uw gratis toegangskaart!

caddy.jpg Klik om te vergroten Vito_koplamp.jpg Klik om te vergroten ktv_proef.jpg Klik om te vergroten caddy_blind.jpg Klik om te vergroten

000 00 00 00 tot start

Nieuwsbrief Ontvang updates en speciaal door u geselecteerde onderwerpen in uw inbox! Aanmelden