Crea Weekend Najaar Gorinchem breidt uit met wedstrijden

07 september 2016

De aanstaande editie van Crea Weekend Najaar in Evenementenhal Gorinchem breidt uit met wedstrijden voor jongens en meisjes. Ze kunnen eigen ontwerpen creëren met PET-flessen, vlogger op de beursvloer worden en eigen creaties presenteren met vernieuwde materialen of afval tijdens een modeshow. Deze projecten worden ondersteund door Gorinchem Beweegt en Colours of life.

In de binnentuin met vijver vindt onder de naam ‘Techniek in de vijver’ één van de wedstrijden plaats. Deelnemers krijgen de opdracht een eigen ontwerp met PET-flessen te maken. Daarbij moeten ze gebruik maken van groene energie. Een andere wedstrijd is: presenteer een unieke creatie tijdens de modeshow. Ook aan deze opdracht zit een aantal eisen: gebruik vernieuwde materialen of afval.

Daarnaast is de beursorganisatie op zoek naar een vlogger tijdens Crea Weekend Najaar. Jongens en meisjes kunnen zich voor alle wedstrijden opgeven via info@coloursoflife.nl. Ook kunnen zij via dit mailadres meer informatie opvragen.

Crea Weekend Najaar vindt plaats in Evenementenhal Gorinchem op 21, 22 en 23 oktober. Voor het driedaagse evenement hebben zich op dit moment al honderd deelnemers ingeschreven. Geïnteresseerden kunnen hun stand eenvoudig online boeken via  www.evenementenhal.nl/crea

logo_alleen_titel_crea_weekend.jpg Klik om te vergroten

Nieuwsbrief Ontvang updates en speciaal door u geselecteerde onderwerpen in uw inbox! Aanmelden