Grootste Transport Compleet Gorinchem ooit met exclusieve primeur

25 augustus 2016

Meer dan 250 exposanten nemen op 6, 7 en 8 september deel aan de allergrootste Transport Compleet Gorinchem ooit. De beursvloer is uitgebreid met maar liefst 600m2. Daarnaast heeft Transport Compleet Gorinchem met Next Generation Scania een exclusieve primeur.

De vakbeurs brengt de gehele transportbranche samen. Alle bekende truckmerken (MAN, Volvo, Renault, Iveco, Scania, Mercedes en DAF) zijn dit jaar aanwezig. Evenals de grote trailerbouwers, waaronder Krone en Schmitz. “We mogen vol trots de allergrootste Transport Compleet Gorinchem presenteren. Groter dan ooit tevoren. Door het verplaatsen van de expeditie, ontstaat er op de beursvloer veel meer ruimte. Daar maken wij optimaal gebruik van”, zegt Vincent Bilanovic namens Evenementenhal.

 

Exclusieve primeur op Transport Compleet Gorinchem

Naast een fraaie Scania Crown Edition prijkt op Transport Compleet Gorinchem ook een Next Generation Scania op de stand van Scania Nederland. Onlangs werd de Next Generation Scania wereldwijd vanuit Parijs geïntroduceerd. “Wij hebben de exclusieve Europese primeur te pakken”, legt Bilanovic uit.

 

Het nieuwe Scania truckplatform – Next Generation Scania – omvat niet alleen een geheel nieuwe cabine, maar ook verbeteringen aan de aandrijflijn en verhoogde veiligheid. Bilanovic: “Alle bezoekers krijgen de mogelijkheid om deze nieuwe truck te bekijken in Gorinchem.”

 

Werknemers voor de toekomst

Op twee van de drie beursdagen zijn ook scholieren van IVA Driebergen Business School aanwezig op de beursvloer. Deze werknemers voor de toekomst gaan op zoek naar hun interesses in de transportbranche. Voor exposanten van de vakbeurs een mooie kans om in contact te komen met nieuw potentieel personeel.

 

Openingstijden en e-tickets

Transport Compleet Gorinchem vindt plaats op 6, 7 en 8 september en is op deze dagen te bezoeken van 14.00 tot 22.00 uur. Belangstellenden kunnen hun e-tickets aanvragen via www.evenementenhal.nl/transport-go

Vrachtwagen_hoofdbeeld.JPG Klik om te vergroten

Nieuwsbrief Ontvang updates en speciaal door u geselecteerde onderwerpen in uw inbox! Aanmelden