Vakbeurs Uiterlijke Verzorging Gorinchem wil stijgende lijn doortrekken

12 augustus 2016

Op 28, 29 en 30 januari 2017 vindt Vakbeurs Uiterlijke Verzorging Gorinchem plaats. De editie in 2016 was een schot in de roos met ruim 1.000 kwalitatieve bezoekers meer dan vorig jaar. De (beauty) inkoopbeurs voor Midden- en West-Nederland breidt in 2017 verder uit. Elke branche krijgt namelijk een eigen plein.

 

“We hadden niet alleen meer bezoekers, ook het exposantenaanbod was gevarieerder door de stijging van het aantal kappers- en schoonheidsbedrijven op de beursvloer. Deze stijgende lijn willen we in 2017 doortrekken”, zegt Giny Hurink namens Evenementenhal.

 

Evenementenhal organiseert Vakbeurs Uiterlijke Verzorging op haar drie locaties in Nederland. En in 2016 zit de inkoopbeurs flink in de lift. Zo kwamen er in Gorinchem ruim duizend bezoekers meer dan in 2015, in Hardenberg was het exposantenveld flink gegroeid ten opzichte van vorig jaar en de komende editie in Venray (15, 16 en 17 oktober 2016) telt nu al een record aantal deelnemers.

 

“Wij doen ons uiterste best om alle zes beautybranches (kappers, schoonheidsspecialisten, visagisten, masseurs, pedicures en nagelstylisten) de aandacht te geven die zij verdienen. Hoe? Elke branche krijgt een eigen plein op de beursvloer mét een uitgebreid en inspirerend programma. Dit concept slaat in Hardenberg en Venray enorm aan. In 2017 gaan wij dit concept daarom ook doorvoeren in Gorinchem”, aldus Hurink.

 

Belangstellenden kunnen online hun stand boeken via www.evenementenhal.nl/uv-gorinchem.  

UV_nailartcompetitie.jpg Klik om te vergroten

Nieuwsbrief Ontvang updates en speciaal door u geselecteerde onderwerpen in uw inbox! Aanmelden