METAVAK Gorinchem laat op demoplein volledig productieproces zien

26 juli 2016

In totaal zeven bedrijven werken mee aan het speciale demoplein op METAVAK in Evenementenhal Gorinchem. Op dit plein wordt een machine in werking gezet om zo het volledige productieproces van a tot z te demonstreren.

 

DMG MORI, Hagoort, LCMC, Harry Hersbach Tools, Renishaw, BMO Automation en MetaalNieuws nemen deel aan het demoplein, terwijl ThyssenKrupp de materialen levert. Naast de machine die in werking wordt gezet, geven experts aan bezoekers continue uitleg over het productieproces. “Dit is een kwalitatief en interactief onderdeel van de vakbeurs. We zijn enorm blij dat deze bedrijven hun medewerking hebben toegezegd”, laat Daniëlle Wild namens Evenementenhal weten.

 

Daarbij speelt de vakbeurs in op de laatste ontwikkelingen, want de metaalindustrie is volop in beweging. Mechanisering en automatisering is steeds belangrijker in de Nederlandse metaalsector (Smart Factory). Door de handen in één te slaan wordt er gewerkt aan nieuwe technologieën voor slimme, snelle en flexibele metaalproductie.  

 

Op METAVAK presenteren leveranciers van metaalbewerkingsmachines, gereedschappen en andere producten/diensten waar de hedendaagse metaalproductie om vraagt. Er zijn tijdens deze vakbeurs veel professionals uit de branche aanwezig. Van eindgebruikers, het MKB tot grote multinationals.

 

Dit jaar vindt METAVAK gelijktijdig plaats met NIL Verbindingsweek. Deze tweejaarlijkse combinatie zorgt voor ruim 10.000 brancheprofessionals en meer dan 200 exposanten onder één dak. METAVAK vindt plaats op 1, 2 en 3 november 2016 in Evenementenhal Gorinchem. Belangstellenden kunnen een stand boeken via www.evenementenhal.nl/metavak. 

3D-laser-in-actie.gif Klik om te vergroten

Nieuwsbrief Ontvang updates en speciaal door u geselecteerde onderwerpen in uw inbox! Aanmelden