Nieuwe campagne 'Boer op Toer'

05 oktober 2010

Land- en Tuinbouwbeurzen Evenementenhal verpakt in campagne 'Boer op Toer'

Evenementenhallen in Hardenberg, Gorinchem en de nieuwe vestiging in Venray staan de komende maanden in het teken van de land- en tuinbouwbeurzen, die in een gezamenlijke campagne gepresenteerd worden: ‘Boer op Toer’. Hiermee presenteert Evenementenhal de bezoeker de mogelijkheid een breed spectrum aan agrarische vakbeurzen te bezoeken, verdeeld over geheel Nederland. Dit alles in samenwerking met NAJK (Nederlands Agrarisch Jongeren Kontakt) en de boerenrockband “Mooi Wark”.

Boer_op_Toer_groot.jpg

‘Boer op Toer’ staat voor de mogelijkheid om voor elk segment, voor elke sector een passend evenement te bezoeken, gesneden op de interesse en het betreffende vakmanschap.
Elke agrarische ondernemer ontmoet zijn (potentiële) partner in Evenementenhal en kan daarmee een investering doen in de toekomst als het gaat om het zakelijk aspect of kennis opdoen. Het relationele deel ontbreekt daarbij niet.

De samenwerking met NAJK geeft invulling aan de wens om nog meer aandacht te schenken aan de jonge (aankomende) agrarische ondernemer. Het jongeren/netwerkcafé van NAJK op alle agrarische vakbeurzen geeft een impuls alle generaties van het agrarische bedrijf als bezoeker op de vakbeurzen te ontvangen. Tijdens drie vakbeurzen is er in de stand van NAJK een Meet & Greet met de bandleden van “Mooi Wark” . Bovendien biedt Evenementenhal deze doelgroep een leuk extraatje door kans te maken op een privé boerderijconcert van de boerenrockband. Dit privéconcert zal dan worden verzorgd door “Mooi Wark” bij de winnaar op de boerderij.

Een nieuw jasje voor een bewezen concept

Evenementenhal organiseert in de periode van eind oktober 2010 tot en met begin maart 2011 agrarische vakbeurzen waar de gehele branche, al dan niet regionaal, elkaar kan ontmoeten. Zaken doen en relaties onderhouden op een professionele wijze in een ongedwongen sfeer.
Met Boer op Toer is Evenementenhal ervan overtuigd dat het voor exposanten nog interessanter is zich te presenteren op de welbekende professionele maar gastvrije vakbeurzen. Door de koppeling met NAJK ziet Evenementenhal een extra dimensie toegevoegd aan het bezoekersprofiel van de land- en tuinbouwbeurzen. Een nieuwe jas voor een bewezen concept.

Voor meer informatie: www.boeroptoer.nl

Boer_op_Toer_groot.jpg Klik om te vergroten Cluster_Agrarisch_Beursorganisatie.jpg Klik om te vergroten logo_mooi_wark.jpg Klik om te vergroten

Nieuwsbrief Ontvang updates en speciaal door u geselecteerde onderwerpen in uw inbox! Aanmelden