Ruim 250 exposanten nemen deel aan Transport Compleet Gorinchem

06 juli 2016

Ruim 250 exposanten hebben zich op dit moment ingeschreven voor Transport Compleet in Evenementenhal Gorinchem. Daarmee lijkt de beursvloer al in een vroegtijdig stadium uitverkocht te raken. De allerlaatste plekken zijn nu te boeken via evenementenhal.nl/transport-gorinchem.

Transport Compleet Gorinchem vindt plaats op 6, 7 en 8 september. Elk jaar komen zo’n 14.000 bezoekers op het driedaagse evenement af. De vakbeurs heeft als doel om de gehele transportbranche samen te brengen. Van (inter)nationale marktleiders tot regionale aanbieders. De bekende truckmerken (MAN, Volvo, Renault, Iveco, Scania, Mercedes en DAF) zijn dit jaar allemaal van de partij. Evenals de grote trailerbouwers, waaronder Krone, Schmitz en Bruinenberg (DOLL).

 

“We zijn hard op weg om in september een zeer sterke beurs te mogen presenteren aan de bezoekers. Daarmee bewijzen we nogmaals dat Transport Compleet een begrip is in de transportwereld en onmisbaar is”, zegt Vincent Bilanovic namens Evenementenhal.

 

TLN en ING organiseren kennissessies

Het vergaren van kennis is één van de belangrijkste redenen voor brancheprofessionals om de beurs te bezoeken. Inspelend op deze behoefte worden op Transport Compleet Gorinchem meerdere interessante kennissessies aangeboden door Transport en Logistiek Nederland (TLN) en ING over relevante onderwerpen zoals rij- en rusttijden, de pensioenregeling en belangrijke aspecten van het transportondernemerschap.

 

Nieuw: Datingfunctionaliteit voor ondernemers

Evenementenhal heeft haar eigen Evenementenhal App uitgebreid met een Match & Meet functie. Deze functie is te gebruiken door exposanten en bezoekers. Match & Meet zorgt ervoor dat exposanten razendsnel relevante leads ontmoeten. Zo gaat netwerken nog sneller. “Zie het als een zakelijke Tinder. De bezoeker van de beurs geeft aan interesse te hebben in een exposant. De exposant krijgt hier een melding van. Is hij of zij ook geïnteresseerd, dan volgt er een match en is het mogelijk om de volgende stap te zetten. Zo is contact snel gemaakt”, aldus Bilanovic.

 

Hoe werkt Match & Meet?

Exposanten moeten branches selecteren waarin ze werkzaam of geïnteresseerd zijn. Er kunnen maximaal drie branches worden geselecteerd. Met deze criteria worden matches gemaakt met bezoekers die dezelfde voorkeuren hebben ingegeven. Bezoekers kunnen in de App aangeven in welke exposanten ze geïnteresseerd zijn. Deze kunnen ze favoriet maken. Op het moment dat dit is gedaan, krijgt de exposant een melding en kan er gematched worden. 

foto_website_truck.jpg Klik om te vergroten

Nieuwsbrief Ontvang updates en speciaal door u geselecteerde onderwerpen in uw inbox! Aanmelden