Evenementenhal presenteert data consumentenbeurs Crea Weekend Najaar

23 juni 2016

Op alle drie locaties van Evenementenhal in Nederland organiseert het beurshuis dit najaar weer haar jaarlijkse Crea Weekend Najaar. De aftrap is in Hardenberg op 30 september, 1 en 2 oktober. Gevolgd door Venray op 14, 15 en 16 oktober en Gorinchem op 21, 22 en 23 oktober.

Crea Weekend Najaar is de plek voor exposanten om onder meer hun (3D-)kaarten, wol, sieraden & kralen, taart & cupcake, handwerken, mozaïek, decoratie, stoffen, stempels, keramiek en originele geschenken te presenteren en te verkopen aan duizenden bezoekers.

 

Shoppen op creatief hobbygebied

Elke editie van Crea Weekend Najaar bruist van de creativiteit. Bezoekers willen gezellig shoppen op creatief hobbygebied, inspiratie opdoen, advies vragen en diverse workshops volgen. Exposanten kunnen hier op inspelen door deze mogelijkheden aan te bieden, want er zijn volop mogelijkheden om demonstraties en presentaties te geven.

 

Landelijk publiek bereiken

Voor belangstellenden is deelname aan Crea Weekend Najaar de kans om in contact te komen met hun doelgroep in een prettige en ongedwongen sfeer. Bovendien krijgen exposanten de kans om een landelijk publiek te bereiken door deel te nemen aan meerdere edities van Crea Weekend Najaar. Evenementenhal organiseert het creatieve evenement namelijk in Hardenberg, Gorinchem en Venray.

 

Meer informatie en/of aanmelden als exposant: www.evenementenhal.nl/crea

49.jpg Klik om te vergroten

Nieuwsbrief Ontvang updates en speciaal door u geselecteerde onderwerpen in uw inbox! Aanmelden