Branchevereniging VSB organiseert symposium op Beton Vakdagen Gorinchem

02 mei 2016

Evenementenhal werkt tijdens de komende editie van Beton Vakdagen Gorinchem samen met de Vereniging van Steiger-, Hoogwerk- en Betonbekistingbedrijving (VSB). Deze branchevereniging organiseert een symposium over richtlijnen omtrent bekistingen en ondersteuningen.

Tijdens deze tweejaarlijkse beurs in Evenementenhal Gorinchem raken de exposanten in gesprek met ruim 5.000 vakgerichte bezoekers. Daarmee is Beton Vakdagen Gorinchem één van de grootste landelijk georiënteerde evenementen voor de betonbranche. Om de beurs dit jaar extra kracht bij te zetten, organiseert VSB in samenwerking met Evenementenhal een symposium over richtlijnen omtrent bekistingen en ondersteuningen.

 

Beton Vakdagen vindt op 13, 14 en 15 september gelijktijdig plaats met vakbeurs Bouw Compleet Gorinchem. Oftewel: twee vakbeurzen, één entree en een nog grotere toestroom aan bezoekers voor de exposanten. Voor Beton Vakdagen geldt dat de exposanten met name werkzaam zijn als fabrikant, importeur, leverancier, adviseur, groot- of tussenhandelaar in één van de volgende segmenten: betonelementen, bekistingen, betonreparatie, bevestigingen, betonmachines, funderingen, prefab, wapeningsstaal en hulpstoffen.

 

Belangstellenden kunnen zich aanmelden als exposant via www.evenementenhal.nl/beton of nemen contact op met Stefan Nanning, Commercieel Medewerker. Tel.: 0523-289869, e-mail: stefannanning@evenementenhal.nl.

Beton_Vakdagen_wm2.png Klik om te vergroten

Nieuwsbrief Ontvang updates en speciaal door u geselecteerde onderwerpen in uw inbox! Aanmelden