Rens Evers nieuwe Sales Director Evenementenhal

26 april 2016

Evenementenhal heeft Rens Evers aangesteld als nieuwe Sales Director voor Nederland en Duitsland. Rens Evers treedt per 9 mei in dienst en is verantwoordelijk voor de volledige salesorganisatie en daaraan gekoppelde vak- en/of consumentenbeurzen en business development.    

Rens Evers is afkomstig van Scholten Awater waar hij Commercieel Directeur was. Daarvoor werkte Rens Evers bij Samsung Benelux en was als Country Director binnen het NL Management Team verantwoordelijk voor de IT / NotePC divisie.

 

Eerdere internationale sales ervaring heeft Rens Evers opgedaan bij Hewlett Packard. Hij heeft hier in totaal elf jaar gewerkt, waarvan vier jaar als International Sales Manager op het Europese hoofdkantoor in Genève. In deze periode was hij mede verantwoordelijk voor een groeispurt in omzet en winst bij diverse internationale retailers.

 

Rens Evers is afgestudeerd Bedrijfskunde aan de Rijks Universiteit Groningen.

 

“Persoonlijk heb ik Rens in diverse gesprekken leren kennen als een rustig persoon die meteen vertrouwen opwekt. Iemand die zijn gesprekspartner uitdaagt op de inhoud van het gesprek, waardoor gesprekken kwalitatiever worden en sneller tot resultaat leiden”, zegt Angelique Klar, Algemeen Directeur van Evenementenhal.

Rens_Website.JPG Klik om te vergroten

Nieuwsbrief Ontvang updates en speciaal door u geselecteerde onderwerpen in uw inbox! Aanmelden